Doorgaan naar inhoud
Winter is coming: zo maak je je woonkamer winterproof

Winter is coming: zo maak je je woonkamer winterproof

Niets gezelliger dan de koude ontvluchten om vervolgens de knusse warmte binnen op te zoeken. Het wordt namelijk verrassend frisser buiten: hoog tijd dus om je woonkamer winterproof te maken!

 

Maak het gezellig met lichtjes

Er is een reden waarom Kerstmis meteen met gezelligheid wordt geassocieerd: lichtjes domineren dan namelijk vele woonkamers. Wil je het graag gezelliger maken binnen? Denk er dan zeker aan om gezellige sfeerverlichting aan te steken.

Houd het niet te sober

Maar weinig mensen worden warm (letterlijk en figuurlijk dan) van kale muren en lege ruimtes. Om je woonkamer winterproof te maken, kleed je je ruimte best zoveel mogelijk aan. Op deze manier ziet je woonkamer er knusser en dus ook instant gezelliger uit.

Zachte dekentjes en tapijten

Waan je in een gezellige aprés-skibar door wat dekentjes of schapenvelletjes aan te schaffen. Nog een warme chocomelk met slagroom erbij en het plaatje is compleet.

Haal groen in huis

Wat planten in huis halen, is altijd een goed idee. Ze geven je woonkamer meteen een persoonlijke touch en zeker in de winter is het altijd fijn om wat groen naar binnen te halen.

 

 

By Alice Meys

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top