Gå til indhold
De eerste indruk: inspiratie voor een adembenemende inkomhal

Det første indtryk: inspiration til en betagende entré

Entreen er et rum, der normalt får lidt opmærksomhed. Det første indtryk er dog ekstremt vigtigt og det gælder også boliger. Forsøm derfor ikke indretningen, for dit visitkort vil blive mere værdsat, hvis du lægger vægt på dit interiør. Læs videre for masser af inspiration og nyttige tips.

 

Slap af

Entreen er ikke et lagerområde, så det er på sin plads at rydde op. Frakker og sko hører bestemt til i hallen, men andre ting er bedre placeret i opbevaringsrummet. Med mindre rod vil entréen straks fremstå meget større.

Nyttig dekoration

Nyttig dekoration som en bænk eller et opbevaringsskab kan tjene godt i entreen. Følgende ting er uundværlige i din entre:

Lagerplads

Lad ikke de små hjørner i din hall gå til spilde og brug dem som opbevaringsplads. Du kan opbevare en masse ting under en trappe ved at få installeret et indbygget skab. En dejlig kommode sikrer, at du kan fjerne mange ting fra syne. Du kan derefter vise smukke dekorationer på denne for at forbedre atmosfæren i din hall.

Knagerækker er meget nyttige i din entré. Alle vil gerne kunne hænge deres frakke et sted, når de kommer ind. Brug ikke rigtige knagerækker, men vælg kroge på væggen. På den måde optager jakkerne ikke ekstra plads i bredden.

 

Sofa

At tage skoene af er ikke let, når du skal stå op. En bænk er derfor det ideelle møbel til hallen. EN sofa med opbevaringsplads under er perfekt til en lille entre.

 

Spiegel

EN spejl er altid en god idé i entréen. Dit rum virker umiddelbart større, og det er nyttigt hurtigt at kunne tjekke, om dit hår er i god stand, inden du forlader huset. Hæng spejlene på langsiden, så et smalt mellemrum straks fremstår bredere.

Lettelse

I en entré er der ofte lidt eller intet naturligt lys. Det er derfor meget vigtigt at integrere korrekt og tilstrækkelig belysning. En hyggelig en bordlampe af stående lampe giver umiddelbart en ekstra dimension.

 

Et naturligt præg

Hallen er det ideelle sted at vise nogle trendy stueplanter. De giver straks rummet en naturlig farvetone. Pink planter er helt hip i disse dage og er en ideel kandidat til entreen!

 

Se igennem

Entreen giver allerede nu et glimt af boligens stil og giver lyst til at se de andre rum, selvom det ofte er det eneste rum, folk ser. Du kan give et smugkig ved at arbejde med en glasdør. Dette kan være moderne, helt i glas, men også industrielt med en kombination af glas og stål. Dette vil skabe en rummelig og åben følelse og hallen vil derfor fremstå meget større, end den faktisk er. I mindre boliger (link til Small living udført i stor skala) vil denne udsigt yderligere stimulere rumfølelsen.

 

Lige til pointen

Har du ikke en hal, men kommer du bogstaveligt talt lige til sagen? Så er det også vigtigt at integrere smarte opbevaringsløsninger i det rum, du træder ind i. For eksempel hænger du frakker i et indbygget skab i køkkenet og gemmer sko i en skuffe. På denne måde er du meget mindre fristet til hurtigt at smide alt et sted hen.

 

Af Lien Egghe

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top