Gå til indhold
Terrazzo Wastafel in het roze van Furnified in een badkamer.ALT

Terrazzo erobrer badeværelset

Pletter erobrer vores badeværelser: Hvordan kombinerer du med terrazzo?

Terrazzo, også kendt som granito, er den sprudlende bror til marmor og natursten. Denne sten fungerer overraskende godt ikke kun i stuen og køkkenet, men også på badeværelset. Nøglen til succes? Alsidigheden og den lette vedligeholdelse, fordi terrazzo kan tåle tæsk! Terrazzoens karakter passer godt til både minimalistiske og klassiske badeværelser. Du kan bruge terrazzo som gulvfliser, karm, vask, ... De mulige anvendelsesmuligheder i dine sanitære faciliteter er uendelige! Stykkerne tilføjer en særlig accent til et slankt samspil af linjer. Læs alle vores indretningstips her til at kombinere terrazzo på dit badeværelse.

Terrazzo eller granito er et materiale, der består af marmorspåner, ofte restmaterialer, der er sat i cement eller et andet bindemiddel. Det gør det til et økologisk valg i forhold til nye materialer.I dag bruges også restmaterialer af granit, glas og metal. De passende spåner kombineres og hældes derefter i beton. Ægte terrazzo har en mineralsk base og er ikke støbt i et alternativt materiale såsom syntetisk harpiks. Som et sidste trin poleres overfladen, indtil den er helt glat. 

  

Et praktisk materiale

Granito er et yderst praktisk materiale til badeværelset. Det er en stærk, slidstærk og let at rengøre stentype. Terrazzo er også ekstremt slag- og ridsefast, og du vil ikke se mange pletter på den takket være det travle print. Ideel til badeværelset!

Terrazzo-vaske

Farven afspejles ikke kun i fliser, men vi ser den også oftere Terrazzo håndvaske, håndvaske i Håndvask toppe. Dette giver dig den luksus, at hvis du vil skifte farve efter en årrække, kan du blot skifte vask eller bakke og dit badeværelse får et helt andet udtryk. Det gør vores koncept så unikt. Skræddersy dine egne møbelsæt og skift gerne håndvaske efter en årrække, dit badeværelse forbliver unikt og moderigtigt uden at skulle afholde store omkostninger.

Granito badeværelsesmøbel

Har du ikke planer om at rive alt ud og lægge nye gulvfliser i dit sanitetsanlæg? Så kan terrazzo badeværelsesmøbler også skabe en rigtig dejlig stemning på dit badeværelse. 

Furnified sikrer, at du tør gå efter terrazzo. Med vores terrazzo håndvaske og smukke vandhaner kan du skabe et hyggeligt og karakterfuldt badeværelse. Et sommerligt badeværelsesmøbel sammensat af vores hvide Jules-reol med terrazzoplader og hvide keramiske håndvaske fungerer altid. Smukt i kombination med nogle farverige blomster! Lavabo George er også et hit! 

 

 

Terrazzo gulvfliser på badeværelset

Kan du lide badeværelser i middelhavsstil? Så er terrazzo den perfekte gulvbelægning for dig. Denne overflade kommer til sin ret i sanitære faciliteter. Du kan vælge mellem et stort antal farver ved at blande forskellige materialer. Et terrazzogulv kan laves med klinker eller som støbt gulv. Støbte gulve er sømløse og derfor uigennemtrængelige for væsker. 

Terrazzo fliser er nemmere at installere på dit badeværelse. Du kan også bruge terrazzogulvfliserne mod væggen i dit brusebad og badekar for at skabe en smuk helhed. Pas på ikke at dække hele vægge med terrazzo, for så kan det hurtigt blive for meget. 

Utallige farvekombinationer

Takket være mangfoldigheden af ​​materialer i terrazzo er utallige farvekombinationer mulige. Derfor kan du altid finde et terrazzoemne, der passer perfekt til dit badeværelse. Terrazzo kan samle forskellige lyse farver, hvilket er meget anvendeligt i et vintage interiør.

 Se vores bestsellere med Terrazzo

Terrazzo-kombinationer overalt

Vælger du et total look med granito, og du bruger det samme mønster ikke kun på dit badeværelse, men i forskellige rum, vil du skabe en unik atmosfære i dit hjem. Sammenhold udstråler en masse styrke. I et minimalistisk badeværelse vil terrazzo fungere som et blikfang, mens det i moderne sanitære faciliteter kan garantere et autentisk præg. 

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top