Doorgaan naar inhoud
De perfecte kersttafel decoreren doe je zo

De perfecte kersttafel decoreren doe je zo

De kerstboom hangt vol met gezellige lichtjes en de rest van de versiering staat op punt, het enige wat nog ontbreekt op het vlak van feestdecoratie is een prachtige kersttafel. Een mooi gedekte tafel met een knap servies maakt elk gerecht extra lekker. Op het menu voor vandaag? De mooiste stijlen om je tafel te decoreren! Lees hier hoe je de perfecte feesttafel kan creëren bij jou thuis.

 

Alles begint bij een mooie tafel

Wil je uitpakken met een mooie feesttafel? Dan moet je eerst kijken naar je tafel zelf, want dat is waar alles mee begint. Zo kan je opteren voor een veelzijdige en praktische ronde tafel. Een ronde tafel neemt minder plaats in en iedereen kan eenvoudig praten met alle aanwezigen. Oogcontact maken met de feestvierders is dankzij een ronde tafel erg eenvoudig en je kan een oneven aantal gasten perfect plaatsen.

Met een witte en basic tafel kan je nooit iets misdoen, dat is altijd een voltreffer. Onze tafels in Grieks wit marmer zijn stijlvol en weerkaatsen licht in ruimtes prachtig.

Ontdek daarnaast onze prachtige houten ronde tafels. In combinatie met onze Lorenz eetkamerstoelen en de walnoot eettafel geven ze een sfeervol gevoel aan jouw eetkamer.

… En een mooie kersttafel 

We hebben nog een dosis inspiratie voor je klaar voor de perfecte kersttafel aan de hand van een mooi servies! Maak het geheel compleet met een opvallend servies, gezellige kaarsen en kleurrijke decoratie! De tafelsetting met een wit marmeren tafel kan tijdens de feestmaanden een drukkere stijl aan. Voorzie details met een accentkleur voor een extra gezellige setting. Stem de kleuren van de accenten bijvoorbeeld af op de kleuren van je stoelen.

Shop onze tafels online of breng een bezoekje aan onze showroom in Antwerpen, waar je ook onze accessoires kan shoppen! Onze Furnified stylisten hebben hun uiterste best gedaan om enkele mooie kersttafels te etaleren. 

By Lien Egghe

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top