Doorgaan naar inhoud

Over ons

Wat?

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen en Amsterdam. Wij ontwerpen onze collecties in-house en produceren die vervolgens in ambachtelijke ateliers. Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze capsule-collecties. Dit zijn kleine collecties die we afstemmen op de trends van nu. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.

 

Hoe?

Hoe zo’n origineel design dan toch betaalbaar kan zijn?

  • Furnified is anders dan anders. Wij werken zonder tussenschakels, van ontwerp tot en met levering, gebeurt allemaal in-house. Hierdoor gaan de producten rechtstreeks van de ateliers naar de consument. De keten is dus zeer kort, wat ervoor zorgt dat we onze prijzen scherp kunnen houden.
  • Daarnaast werken wij met een beperkt aantal exclusieve designs, waardoor we de kosten van ons magazijn kunnen drukken.
  • Furnified kiest niet voor A-locaties voor haar showrooms, maar vestigt zich net buiten de stad. Des te gemakkelijker om te parkeren en een positief effect op de prijs.
  • Furnified selecteert haar producten op kwaliteit en respecteert daarbij de ecologie van de materialen. Denk bijvoorbeeld aan de recuperatie van hout en de keuze voor een doorgedreven, maar ruimere lederselectie. Meer informatie hierover vind je op de productpagina's van onze collectie.

 

Visie

Furnified wil mensen en vooral gepassioneerde design-liefhebbers gelukkig maken met een exclusief product met een origineel karakter en scherpe prijs.

 

Wie?

Furnified is een Belgische online meubelwinkel die in 2015 werd opgericht door Dimitri De Vocht, de drijvende kracht achter zowel het concept, de collectie als de strategie van Furnified, met als doel unieke producten aan te bieden aan scherpe prijzen. De ervaring leerde namelijk dat leuke meubels vaak hoge prijzen met zich meebrachten en origineel karakter misten.

Wat ooit startte met een enkele dressoir met een vintage look, werd al snel een volledige collectie en dit betekende de start van Furnified. Mede dankzij Ward Thibaut, die mee zijn schouders zette onder de logistieke en commerciële activiteiten, werd er naast Antwerpen al snel een tweede showroom in Amsterdam geopend.

Furnified mikt op designliefhebbers die graag pronken met exclusieve meubelstukken, zonder hiervoor hun budget te moeten aanpassen.

 

Missie

Furnified wil graag de kloof verkleinen tussen de vraag naar en het aanbod van unieke en betaalbare producten.

“Er zijn al talloze exceptionele interieurstromingen de revue gepasseerd in het verleden en deze zullen in de toekomst gegarandeerd terug ‘hot’ worden. Furnified wil deze stromingen op het juiste moment integreren in haar producten.”

Wij hopen jou snel te mogen verwelkomen online of natuurlijk in onze showrooms in Antwerpen en Amsterdam!

 

Het Furnified team

Back to the top