Doorgaan naar inhoud
Lounge sofa

Personaliseer en maak jouw zitervaring uniek!

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde comfort en stijl met onze betoverende nieuwe reeks sofa's: Edda, Uma, Sigge, Henry en Milou. Laat je verleiden door de buitengewone zitervaring en unieke designs van deze iconische namen. Ze beloven een nieuwe dimensie van comfort en stijl toe te voegen aan jouw interieur, en tillen jouw woonbeleving naar een hoger niveau.

Edda: Gedurfd en eigentijds modulair banksysteem

Creëer je eigen ruimte en geniet van de vrijheid om te personaliseren met Edda. Dit gedurfde en eigentijdse modulaire banksysteem omarmt vrijgevigheid en flexibiliteit. Met verschillende opstelmogelijkheden, stoffen en kleuren kun je jouw Edda sofa helemaal naar jouw smaak aanpassen. Voeg een salontafeltje toe tussen de zetels voor een extra touch van individualiteit.

Te bezichtigen in brandstore Antwerpen in koud beige

Uma: Enkele fauteuil met een knipoog naar de jaren 70

Ontdek Uma, de enkele fauteuil die speelsheid en stijl uit de jaren 70 combineert. Met zijn draaibare functie brengt Uma beweging in jouw interieur. Kies uit een scala aan stoffen en kleuren om de fauteuil helemaal naar jouw smaak aan te passen.

Te bezichtigen in brandstore Antwerpen in oranje

Sigge: Moderne samenstelbare sofa met stoer 'loft' karakter

Laat Sigge jouw interieur transformeren met zijn moderne uitstraling en stoere 'loft' karakter. Personaliseer Sigge met jouw favoriete stoffen en kleuren en creëer een bank die perfect bij jouw unieke stijl past. Met opstelmogelijkheden, zoals een 2-zit, kun je de juiste balans vinden tussen comfort en ruimtebesparing.

Te bezichtigen in brandstore Antwerpen in naturel

Henry: Klassieke slaapbank zonder complicaties

Ervaar een klassieke en moeiteloze slaapervaring met Henry, de slaapbank zonder complicaties. Pas de stoffen en kleuren aan om de bank helemaal jouw eigen te maken. Bovendien biedt Henry de mogelijkheid om je zetelbed uit te breiden met een extra chaise longue, wat extra zitruimte en handige opbergruimte voor jouw spullen creëert.

Te bezichtigen in brandstore Antwerpen in grijs beige

Milou: Veelzijdige en moderne modulaire sofa

Ontmoet Milou, de veelzijdige en moderne modulaire sofa die zich aanpast aan jouw behoeften. Met kenmerkende houten details en een breed scala aan configuraties, biedt Milou eindeloze mogelijkheden om jouw ideale lounge-ervaring te creëren.

Te bezichtigen in brandstore Antwerpen in naturel

Personaliseer jouw sofa naar wens en ontdek meer bij Furnified

Bij Furnified geloven we in de kracht van personalisatie. Daarom kun je elke sofa aanpassen met jouw favoriete stoffen, kleuren en opstelmogelijkheden. Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Bezoek onze Furnified brandstores, waar onze deskundige verkopers je graag helpen. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media. Creëer een ruimte die jouw eigen persoonlijkheid weerspiegelt met onze betoverende nieuwe reeks sofa's. Stap in de wereld van comfort en stijl en geef jouw interieur een upgrade.

Vorig artikel De perfecte salontafel kiezen: marmer, travertijn, laqué of microskin (Mortex)?
Volgend artikel Fineer versus HPL: Welk materiaal is geschikt voor je badkamermeubel?
Back to the top