Doorgaan naar inhoud

Fie De Maeyer

HOMIEZ design

Als styliste en co-founder van Homiez, een no-nonsense interieurstudio net buiten Antwerpen, ben ik gefascineerd door alles wat met interieur te maken heeft. Met oog voor details stoom ik leegstaande panden klaar voor verkoop en maak ik van elk huis een thuis. Mijn stijl kenmerkt zich door een warme blend van Boho en Scandinavische eenvoud, maar dan met een gedurfde twist. De rust en harmonie die ik in de natuur vind, vertalen zich ook in mijn stylings door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Ontdek mijn website.

STYLING PAKKET SMALL  - 70 EUR

STYLING PAKKET SMALL - 70 EUR

Op basis van een grondplan en enkele foto’s overlopen we via een video call alle vragen die je hebt betreft je interieur. Maximaal 1 uur help ik je graag bij jouw twijfels, breng ik ideeën aan en zorg ik voor inspiratie. 

Tarief: 70 euro incl. BTW per ruimte

STYLING PAKKET MEDIUM - 325 EURO

STYLING PAKKET MEDIUM - 325 EURO

Na een kort intake gesprek online of bij je thuis ga ik aan de slag met al je interieur vragen voor één bepaalde ruimte. Ik bezorg je een moodboard, aangevuld met kleuradvies en een schets van de plattegrond. Een aan de hand van een uitgebreide shoppinglist kan je zelf aan de slag om van je huis jouw droomplek te maken. 

Tarief: 325 euro incl. BTW, exclusief verplaatsingskosten

STYLING PAKKET LARGE - AAN 65 EUR/UUR

STYLING PAKKET LARGE - AAN 65 EUR/UUR

Aanvullend op het basisadvies kan ik ook zorgen voor:

  • Aankoop en plaatsen van meubels en accessoires
  • Verlichting en meubelplan
  • Raamdecoratie
  • Hulp bij keuze van materialen

Steek je liever zelf niet de handen uit de mouwen? Say no more! Ik plaats voor jou alle bestellingen, zorg dat alles aan de deur geleverd wordt en breng met de juiste styling de laatste finishing touch. 

Tarief: in regie aan 65 euro per uur incl. BTW, exclusief verplaatsingskosten

Laat je inspireren door de projecten van Fie De Maeyer

Contacteer Fie De Maeyer

Bezoek haar website of contacteer haar per mail (interiorstyling@furnified.com)

Back to the top