Doorgaan naar inhoud
Mortex tafels - Mortex look of Microskin

Unieke beton ciré tafels

Vloeiende lijnen, ronde vormen en karaktervolle statement pieces: Ieder stuk uit onze microskin collectie is uniek door het ambachtelijke productieproces.

De organische interieurstijl uit de jaren 70 is helemaal terug van weggeweest, en organische vormen zijn dan ook dé inspiratie voor onze premium collectie tafels. Door hun natuurlijke look en naadloze afwerking passen ze perfect in diverse interieurstijlen: van minimalistisch tot modern tot eclectisch.

Belgian design: Beton ciré eettafels, salontafels en bijzettafels.

Belgian design: organic, robuust en elegant.

Een mix van natuurlijke en organische sferen in huis. Onze nieuwe collectie Mortex tafels bestaat uit een ruim assortiment, van beton ciré salontafels, tot beton ciré eettafels, en zelfs bijzettafels. Ontdek ze allemaal hier.

Tafels om écht aan te leven- Duurzaamheid Mortex tafels

Tafels om écht aan te leven

Salontafels met een organische vorm stelen de show in interieurland, en jij kan als een van de eersten deze trend setten. Dankzij de Mortex cementlook oogt de tafel tegelijkertijd robuust én elegant.

Mortex look of Microskin

  • Onze tafels zijn gemaakt om écht aan te leven.
  • Ze zijn duurzaam en uitermate bestendig tegen vlekken.
  • Het betreft een intensief ambachtelijk productieproces, met een pleistertechniek op basis van cement.
  • Vergelijkbaar proces met mortex, met extra duurzaamheid, omwille van extra toegevoegde polymeren.
  • Lees hier alles over het onderhoud van deze tafels.
Een Mortex tafel kopen?

Een Mortex tafel kopen?

We vinden het bij Furnified belangrijk om samen met jou aan de slag te gaan voor de keuze van een eettafel, Kom zeker eens langs in één van onze showrooms, dan begeleiden onze verkopers je helemaal in je keuze voor een microksin tafel, en zo kan je ook zelf eens de duurzaamheid van het materiaal voelen.

Vele soorten Mortex

We hebben een ruim aanbod aan Mortex of Microskin eettafels, Mortex salontafels of mortex bijzettafels. Denk aan de kleur Latte of Zwart, denk aan een ronde vorm, een ovalen vorm, of de meest populaire organische vormen.

Verschillende maten

We bieden onze Mortex look tafels echt in alle maten aan, voor grote conferencetafels, met ingebouwde kabelgoten tot salontafeltjes voor een gemiddelde ruimte, of bijzettafeltjes voor jouw stads appartement.

Ontdek al onze microskin collecties

Shop the look

Ontdek onze nieuwe eettafel Limoges eettafel in verschillende afmetingen: 180, 200 en 230 en 260 cm.

Zoek al onze andere microskin items

Back to the top