Doorgaan naar inhoud

Solid surface

Ontdek onze collectie

Solid surface

Solid surface wasbak met badkamerartikelen van Furnified.ALT

Solid surface artikelen

Maak kennis met onze solid surface badkamer items. Solid surface biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetiek, waardoor het een populaire keuze is voor elk modern interieur. Het materiaal zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai jouw badkamer kan veranderen in een oase van rust. Furnified biedt een ruime selectie aan verschillende solid surface artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een wasbak en wastafels die zijn gemaakt uit dit materiaal.

Solid surface waskom op een badkamerkast van Furnified.ALT

Wat is solid surface

Het grote voordeel van solid surface is dat het een naadloos oppervlak biedt, wat betekent dat het geen vuil of bacteriën absorbeert. Dit maakt het een hygiënische en onderhoudsvriendelijke optie voor badkamers. Bovendien is solid surface zeer duurzaam, hittebestendig, krasbestendig en waterdicht, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Solid surface wasbak op een badkamerkast van Furnified.ALT

Hoe solid surface onderhouden?

Omdat het oppervlak geen naden heeft en volledig afgesloten is, is het zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Vuil en micro-organismen kunnen zich niet ophopen waardoor je geen tijd kwijt bent aan het schoonmaken van kleine naadjes en gaatjes. Kortom, solid surface vereist weinig onderhoud en biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor jouw badkamer.

Solid surface: Badkamermeubels

Showroom van Furnified in Amsterdam gevuld met meubels.ALT

Vragen of persoonlijk advies?

Bij Furnified hechten we veel waarde aan het samenwerken met jou bij het kiezen van het geschikte meubel. Twijfel niet en bezoek zeker eens één van onze brandstores in Antwerpen of Amsterdam, waar onze verkopers je graag helpen met interieuradvies. Je krijgt ook de mogelijkheid om het materiaal zelf te ervaren en de duurzaamheid te voelen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Back to the top