Doorgaan naar inhoud

Vintage Badkamermeubels

Ontdek onze collectie
De vintage Nestor badkamerkast met rotan van Furnified in een vintage badkamer.ALT

Vintage look in je badkamer

Vintage badkamermeubels brengen een vleugje nostalgie en karakter in je badkamer. Ze zijn geïnspireerd op klassieke ontwerpen uit vroegere decennia en bieden een unieke en tijdloze uitstraling. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en rotan blenden deze kasten gemakkelijk in met jouw badkamer. Ook het gebruik van warme kleuren zorgt er voor dat je de echte vintage badkamer look gaat creëren in jouw badkamer. Deze wastafelmeubels zijn ideaal als badkamermeubel voor handdoeken en andere badkamerartikelen.

De Nestor badkamerkast in teak hout van Furnified in een badkamer.ALT

Soorten vintage badkamermeubels

Er zijn veel verschillende soorten wastafelmeubels die in een vintage badkamer passen. Het gebruik van mooie houten badkamermeubels is populair in de vintage trend. Furnified heeft hierdoor een mooie selectie van houten wastafelmeubels samen gesteld. Zo zijn er teak houten, walnoten, rotan en eiken badkamermeubels. Met dank aan deze mooie warme houten kleuren ben jij er van verzekerd dat je binnen no-time jouw badkamer veranderd in een vintage oase.

Waarom vintage badkamermeubel kopen?

Waarom vintage badkamermeubel kopen?

1. Unieke stijl

Vintage badkamerkasten voegen karakter en persoonlijkheid toe aan je badkamer. Ze zijn een statementstuk dat je interieur een unieke en nostalgische sfeer geeft.

2. Duurzaamheid

Vintage meubels zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze lang meegaan.

3. Tijdloze esthetiek

Vintage wastafelkasten hebben een tijdloze schoonheid die nooit uit de mode raakt. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in zowel traditionele als moderne badkamerstijlen.

4. Veelzijdigheid

Badkamermeubels zijn veelzijdig door hun vermogen om diverse items op te bergen, zoals handdoeken, toiletartikelen en schoonmaakproducten, met behulp van speciaal ontworpen kasten, lades en planken, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging zijn aan het algehele design van de badkamer. Ook past deze bij verschillende interieurstijlen.

Maak jouw vintage badkamer compleet

Hoe badkamermeubel installeren: check hier de video

Showroom van Furnified in Amsterdam gevuld met meubels.ALT

Vragen of persoonlijk advies?

Bij Furnified hechten we veel waarde aan het samenwerken met jou bij het kiezen van het geschikte meubel. Twijfel niet en bezoek zeker eens één van onze brandstores in Antwerpen of Amsterdam, waar onze verkopers je graag helpen met interieuradvies. Je krijgt ook de mogelijkheid om het materiaal zelf te ervaren en de duurzaamheid te voelen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek al onze badkameritems

Back to the top