Doorgaan naar inhoud

Vintage dressoirs

Ontdek hier onze collectie

Vintage dressoirs

Vintage dressoir van Furnified in een woonruimte.ALT

Vintage dressoirs

Ben jij opzoek naar de perfecte vintage touch om jouw interieur een boost te geven? Neem dan eens een kijkje bij onze vintage dressoirs. Deze dressoir kasten zijn voorzien van sterk hout en hebben een mooie look. De poten van onze vintage dressoir geven de kast net dat stukje persoonlijkheid dat jij verwacht van jouw vintage kast.

Gedecoreerd vintage dressoir van Furnified in een woonkamer.ALT

Hoe vintage dressoir decoreren?

Een vintage dressoir kast is een kast die van zichzelf al veel karakter in een woonruimte brengt. Dankzij haar rijke en warme houtkleuren en mooie vormen, is de kast al een decoratie element op zich. Om deze kast nog beter uit te laten komen, kun je er voor kiezen om het vintage dressoir te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan mooie kunst of een lamp die de ruimte en de kast mooi verlicht.

Eyecatchers: Vintage dressoirs

Showroom van Furnified in Amsterdam gevuld met meubels.ALT

Vragen of persoonlijk advies?

Bij Furnified hechten we veel waarde aan het samenwerken met jou bij het kiezen van het geschikte meubel. Twijfel niet en bezoek zeker eens één van onze brandstores in Antwerpen of Amsterdam, waar onze verkopers je graag helpen met interieuradvies. Je krijgt ook de mogelijkheid om het materiaal zelf te ervaren en de duurzaamheid te voelen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Back to the top