Doorgaan naar inhoud
Binnenkijken: Furnified meubels in een architecturale seventies villa.

Binnenkijken: Furnified meubels in een architecturale seventies villa.

 

In een groene regio, centraal gelegen in ‘s Gravenwezel vinden we deze Seventies villa. De minimalistisch ontworpen L-vormige structuur geeft dit huis een harmonieuze, rustige indruk. Eenmaal binnen, valt je oog op mooie details zoals deuren met textuurglas in lood, en een mooie visgraatvloer. De combinatie van unieke, vintage stuks met enkele klassiekers uit het Furnified assortiment maken de inrichting zowel elegant als vintage.

Classy en toegankelijk

Op het gelijkvloers, een doorlopende open ruimte met veel lichtinval, kozen de eigenaren ervoor om intieme hoeken te creëren. Het zitgedeelte is een stijlvolle, comfortabele plek De vintage wandkast in teak oogt hedendaags, maar geeft het interieur ook een persoonlijk tintje door de mogelijkheden om er dierbare spullen en foto’s in tentoon te stellen. Het tapijt met grafische print zorgt voor coherentie. Even verderop vind je de eethoek. Rond Furnified’s ovalen tafel met wit marmer zijn swing stoelen met een rieten zitting en rug geplaatst: een classy en toch toegankelijke mix, perfect voor avondenlang tafelen.

Hotelbadkamerallure

De badkamers? Die kregen een makeover met de badkamersets van Furnified. Zo is het industriële badkamerframe Jules perfect voor kleine badkamers; in dit geval is het gecombineerd met de witte marmeren plaat Marcel. Voor de grote badkamer is gekozen voor badkamerset Felix. Het zwarte eik oogt trendy en gesofisticeerd, wat het geheel een ‘hotelbadkamer’-allure geeft.

Droomeigenaar voor droomhuis

De hoge ramen die je doorheen het huis vindt, bieden zicht op de groene omgeving en de ruime tuin mét zwembad. Zie jij jezelf al wakker worden in deze prachtige woning? Goed nieuws: dit huis staat te koop via Immodôme. Wie weet woon jij binnenkort in dit droomhuis!

Vorig artikel Meet Fien en Bill, de nieuwe badkamerkasten van Furnified
Volgend artikel Zó maak je van jouw open wandkast een pronkstuk
Back to the top