Doorgaan naar inhoud
De lente lacht je toe met deze Furnified woonkamertips

De lente lacht je toe met deze Furnified woonkamertips

Het getjilp van vogels, zonnestralen op je gezicht, heerlijke hitte, een bries van wapperende bladeren. Kleine elementen die je gelukkig maken en je laten weten dat het lente is. Maar hoe zorg je ervoor dat het altijd lente in je woonkamer is?

#1: Flower power

Een mooi fris boeket doet wonderen. Kies voor zonnige kleurtjes en investeer in een leuke uitgesproken vaas zodat het boeket volledig tot zijn recht komt. Met onze Furnified 'My Kind Of Present' giftbox, waarin je de Urban Nature transparante vaas kan vinden, zit je alvast helemaal goed! In deze box kan je daarnaast drie andere woonaccessoires terugvinden die helemaal in de smaak zullen vallen. Onze favoriete nieuwe trends in boeketten zijn trouwens:

1. Droogbloemen: deze duurzame variant is razend populair

2. Minimalistische samenstellingen

3. Horizontale boeketvormen

4. Grote bloemen

 

#2: Vrolijke muur

Creëer een kleurrijke art wall. Dit kan je doen door te werken met prachtige persoonlijke foto’s, posters en teksten. Je kan je art wall ook een eigenzinnige touch geven door te werken met verschillende kadervormen en afmetingen. Zolang je het totaalplaatje niet uit het oog verliest, kan je jezelf helemaal laten gaan.  Maak een combinatie tussen grote en kleine stukken wanddecoratie, kleurrijk en zwart-wit, tot je een mooi geheel krijgt. Positioneer je kunstwerken eerst eens op de grond om te kijken of de compositie goed is. Je wordt gegarandeerd vrolijk van het eindresultaat! 

Deze zwart-witte interieurcombinaties met kunstwerk Double Triangle en kunstwerk Black Blocks werken erg goed.

 

#3: Kleurrijke tinten

Zoals de lente gekenmerkt wordt door mooie kleuren, bloeit ook jouw woonkamer open van verschillende tinten. Integreer daarom wat leuke patronen en lichte kleuren in je woonkamer, door bijvoorbeeld enkele kleurrijke kussens of kaarsen te gebruiken. Ook pasteltinten zijn een echte must in een lentevol interieur. Ze creëren rust en zorgen ook voor dat tikkeltje vrolijkheid! Ideeën? 

 

#4: Zomerse stoffen

Vergeet de donkere winterse kleuren. De lente laat zich echt voelen door zomerse stoffen te gebruiken in je woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor onze linnen zetel Milan of ons jutte tapijt Killia. Deze stoffen brengen de luchtigheid en elegantie van de lente naar voren.

#5: Ravissante roomspray

Je kan de lente ook perfect in huis halen door te werken met een subtiele roomspray. Ga voor een lekker luchtig en zoet geurtje dat geïnspireerd is op viool, groene appel of lavendel. Geen fan van sprays? Opteer dan voor een geurkaars.

Krijg jij ook zo’n lentekriebels van deze tips? Pas ze dan snel toe door een kijkje te nemen bij Furnified en laat de lente je toelachen!

 

By Lien Egghe

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top