Doorgaan naar inhoud
Dé marmeren salontafel van Furnified? Die heet Richard

Dé marmeren salontafel van Furnified? Die heet Richard

Een salontafel kopen is best een opdracht. Je zoekt de juiste vorm, de ideale hoogte én liefst sluit hij ook nog eens naadloos aan bij je zetel – en misschien ook ineens de rest van je interieur. Meet Richard, de marmeren salontafel van Furnified. Hij wordt jouw perfecte salonpartner. Waarom dat is, lees je hier.

 

De vorm van deze marmeren salontafel

De salontafel die we bij Furnified Richard noemen heeft een ovalen pasvorm. Niet perfect ovaal, maar dat hoeft ook niet. Het geeft je salon net dat edgy kantje. Het blad is voldoende groot voor een styling met een boeketje droogbloemen of een koffietafelboek, maar evengoed passen er genoeg glazen op voor een gezellig aperitief of een koffiekransje – met taart natuurlijk!

 

Pssst, is je salon niet het grootste? Geen probleem: je kan kiezen uit twee formaten!

 

De kleuren van deze marmeren salontafel

Richard’s true colours? Meer dan één! Met marmer haal je sowieso een salontafel met effect in huis, maar wist je dat je kan kiezen tussen strak wit, heftig zwart, diep groenvintage grijs of zomers terrazzo? Laat Richard passen bij de rest van je salon of kies net voor een contrastkleur om hem extra in de verf te zetten.

Het blad zelf is trouwens is lekker dun, waardoor zelfs bij donkere kleuren het resultaat elegant blijft.

 

Het onderstel van deze marmeren salontafel

Last but not least: de pootjes onder Richard. Of eerder: het ijzeren frame. Klinkt log? Is het niet! De dunne afgeronde structuur geeft je Richard in combinatie met zijn ovalen blad een hele luchtige look. Ook hier kan je kiezen uit verschillende kleuren: zwart of goud.

 

Jouw Richard, de perfecte marmeren salontafel

Hét coolste aan de ganse tafel is dat je gewoon kan mix ’n matchen. Ga voor een grijs blad met een zwart onderstel als je houdt van die industriële look. Liever wat lichter? Groen en goud doen het vandaag nog altijd heel goed. Het moeilijkste? Kiezen!

Shop hier je favoriete Richard salontafel.

Kleed je Richard aan

Kleurencombinatie gekozen? Mooi, dan kan je al eens nadenken over de aankleding. Afhankelijk van de andere meubels in je living en de sfeer die je wil uitstralen, kan je verschillende kanten op. Wij geven 3 ideetjes mee:

 

1. Bloemen en co

Een vaas met een boeket in (al dan niet gedroogd) ziet er altijd goed uit. Let alleen op dat het geheel niet te bombastisch wordt, want je werkt ook in de hoogte. Ga je voor een droogboeket, kies dan kleuren die passen bij de vaas. Graag vers? Dan is een doorzichtige vaas the way to go. Of kies voor enkele kleine en grote(re) potten met planten. Jungle effect gegarandeerd!

 

2. Leesplezier

Zit jij met je neus in de boeken en laat je dat ook graag zien? Dan is Richard een prima partner om je mooiste koffietafelboeken te etaleren. Ons advies: niet meer dan drie boeken en stapel ze van groot naar klein. Zo blijven de titels zichtbaar en wordt het geheel niet te log. Ben je ze beu? Dan geef je ze gewoon een plekje in een knappe magazinehouder.

 

3. Kids proof

Kindjes in huis? Dat hoeft geen obstakel te zijn om een Richard aan te kleden. Stop kaarsjes en andere kleine noden die het ’s avonds gezellig maken, gewoon weg in een leuke opbergmand met slotje. Geen angst voor graaiende handjes én het ziet er ook nog eens leuk uit ook!

 

Wat je ook kiest, met Richard haal je een eenvoudige maar sprekende salontafel in huis. Staat perfect graag (letterlijk) alleen in het middelpunt van de belangstelling, maar ook aangekleed blijft het een absolute eyecatcher. Wat gaat het worden?

 

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top