Doorgaan naar inhoud
De nieuwe collectie van Furnified is er! Welk stuk wordt jouw favoriet?

De nieuwe collectie van Furnified is er! Welk stuk wordt jouw favoriet?

De zomer van 2021 staat voor de deur en dat vraagt om een nieuwe look. In je kleerkast maar misschien ook gewoon bij je thuis? Dat kan met de nieuwe collectie van Furnified. Ontdek welke nieuwe interieurtrends we voor jou in petto hebben.

Interieurtrend 1: monochrome mania in je huis

Net zoals op de catwalk scoort ook zwart-wit deze zomer goed in je interieur. Zoals deze Emma stoel: een ongeziene combinatie van pootjes in koel (en cool) zwart en daarbovenop een edgy stofje in crèmekleurig wit. Een streling voor het oog en voor je billen.

Fan van die stille kleuren? Met de Kate salontafel borduur je gewoon lekker verder op die trend. Een classy bijzettafel met marmeren voet en glazen oppervlak. Rond, want dat clasht knap met je stoel of zitbank. Onderaan een paar boeken, bovenaan een boeketje, wat kaarsjes of gewoon niets. Less is more, weet je wel.

Of wat dacht je van deze stoere jongen? De Nora bijzettafel is hoekig, met dwarse pootjes en een opaque marmeren plaat. Het zwevende effect van die laatste geeft het geheel een heel funky kantje. Klasse en knallen in één, vinden wij.

 

Interieurtrend 2: koninklijke kleuren

Zwart-wit vind je wel mooi om naar te kijken op een ander maar zelf mag het wat meer pit hebben? Begrepen! Tafellamp Mia is dan helemaal wat jij moet hebben: een knappe gouden basis, cilindervormig, statig en toch elegant. Daarboven? Een al even impressionante gouden kap. Met in de stof een lichte glans, net genoeg om het licht op te vangen maar niet té dat het resultaat kitscherig wordt. En if so, wat dan nog? Met Mia maak je in ieder geval een statement. Goed voor de werkplek, living, eetkamer, slaapkamer…. Gewoon overal!

Kijken we in deze trend verder, dan zien we het perfecte maatje voor lamp Mia: een must have bijzettafel in messing, dat jouw living meteen dat je-ne-sais-quoi gevoel geeft.

Interieurtrend 3: Furnified hout van jou

Yep, want ook onze houten collectie hebben we uitgebreid. Check Marc: parmantige pootjes met daarboven een eenvoudige maar opvallende lade in donker teak. Ideaal als nachtkastje of bij je TV voor afstandsbedieningen, kaarsjes en dat wachtwoord van het internet. Prima keuze!

Met trots stellen we in deze categorie ook Nicoline voor, ons eerste wandrek. Nicoline is met haar 2m hoogte echt een grande dame, en al helemaal in de hall of in de gang: een perfect ‘rack’ voor jassen, schoenen onder die knappe rotan en handtassen van de bovenste plank op die bovenste plank. What’s not to like?

Afwerken, daar kennen we bij Furnified alles van. Deze grote rechthoekige spiegel met zware kader in teak is het statement piece dat je zoekt. Opvallend en functioneel ineen. Wedden dat ook de mannen zullen kijken?

Zoveel trends en zoveel keuze, we hebben weer ons best gedaan! Weet je niet waar eerst te beginnen? Geen nood, op onze webshop vind je alle meubelen samengevat per interieurstijl. Het moeilijkst wordt volgens ons toch wel kiezen…

 

Auteur: M.AH.L.

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top