Doorgaan naar inhoud
Dit zijn de mooiste kerstcadeaus voor interieurliefhebbers

Dit zijn de mooiste kerstcadeaus voor interieurliefhebbers

Sinterklaas is net gepasseerd en de kerstboom staat ondertussen te schitteren in de leefruimte. Die aankomende kerst zorgt zelfs tijdens de corona periode voor de nodige cadeaustress. De tijd is aangebroken om heel wat fijne geschenken onder de kerstboom te leggen om elkaar een hart onder de riem te steken. Het is belangrijk om cadeaus af te stemmen op de persoonlijkheid en de interesses van je bestemmeling. Is hij of zij een echte interieurliefhebber, die decoreren tot een echte kunst verheft? Dan heb je geluk, want de design liefhebber is een gemakkelijke begunstigde om geschenken voor te kopen. Ontdek hier waar je moet zoeken.

 

Salontafelboeken over en in het interieur

Salontafelboeken over interieurstromingen of met woninginspiratie zijn zeker en vast een schot in de roos. The New Mediterranean is een voltreffer die mediterrane folkloristische invloeden combineert met eigentijdse esthetiek, waarbij zonnige landschappen als leidraad worden gebruikt om warmte, licht en organische elementen te omarmen. Het boek toont woningen en vakantiewoningen van over de hele wereld, waarbij aardetinten worden gecombineerd met kleurrijke stoffen, keramiek, meubels vervaardigd uit rotan, berbertapijten,…  

Think Eclectic is een vaste waarde onder de salontafelboeken voor interieurliefhebbers. We zeggen vaarwel tegen strakke interieurs en laten woningen meer en meer hun eigen leven leiden. Kleur en textuur worden niet gevreesd. Piet Swimberghe verzamelde tot verbeelding sprekende ontwerpen met hevige accenten, knipogen naar barok en heel wat vintage.

Salontafelboeken zijn niet enkel fijn om in te bladeren, maar ook om je interieur een boost te geven. Ze passen perfect op je salontafel, in een wandkast of als decoratie op je dressoir

 

Support the locals

Tijdens de eindejaarsfeesten is het de ideale periode om lokale ondernemers te steunen en talent uit eigen streek te ontdekken. 

 

Stijlvol smullen met bestek van Muller Van Severen

Voor dit geschenk moet je wel in de buidel tasten, maar ongetwijfeld maak je elke interieurliefhebber blij met bestek van Muller Van Severen. Het bestek van Muller Van Severen is volledig vrij van onnodige rondingen of franjes, maar behoudt toch een frivole en speelse uitstraling. Dat komt door de zachte vormen en de opvallende metaallagen op de handvatten in blauw, koper, messing en staal.

Servies om van weg te dromen van Furnified

Wat minder diep in de buidel tasten? Kom dan langs bij Furnified en ontdek ons gamma aan bestek en servies. Kleine dingen kunnen groots zijn en dat vertaalt zich in alles; ook kleine producten kunnen voor de begunstigde een grote waarde hebben. Elke interieurliefhebber heeft baat bij een mooi servies en een knappe bestekset. Combineer warme houtsoorten met lichte borden om kleurtoetsen aan de eettafel te geven.

 

Voor de interieur- én natuurliefhebber

Planten en bloemen bepalen de sfeer in je interieur en zijn bovendien erg gezond en rustgevend! Een huis vol groen kan deugd doen tijdens periodes van langdurig thuiswerk.  Daarom en om nog zoveel andere redenen is dit één van de beste kerstgeschenken voor designliefhebbers. Planten zijn items die je inrichting dat tikkeltje meer geven. Wil je eens gek doen en heeft de bestemmeling geen kerstboom in huis gehaald? Laat je niet tegenhouden! Dit kan je combineren met mooie kerstballen en andere christmas decoration. 

 

Een lichtpuntje: de perfecte lichtinval

Tijdens deze donkere dagen mag een cadeautje letterlijk een lichtpuntje zijn. Koop lampen waarbij de gezelligheid ervan af spat! Furnified heeft een grote keuze aan lampen: van hanglamp tot tafellamp, hiermee breng je gegarandeerd sfeer.

 

By Lien Egghe

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top