Doorgaan naar inhoud
Furnified verzorgt interieur van het Sundae Huis

Furnified verzorgt interieur van het Sundae Huis

Interieurliefhebbers konden hun hart al ophalen bij alle zalige wooncontent op het online platform Sundae. Maar nu is er ook het Sundae Huis: een eigen verbouwproject. Voor dit avontuur schakelde Sundae Furnified in, om het Sundae huis te voorzien van een warme, stijlvolle aankleding met art deco touch.

Sundae ken je vast als blog vol haalbare woonideeën en inspirerende woonverhalen. Hier kun je terecht voor oogstrelende interieurs, de nieuwste woontrends en praktische tips om zelf aan de slag te gaan. Maar oprichter Eline Rousseau had zelf ook renovatieplannen. Geïnspireerd door de populariteit van tv-programma’s over bouwen en verbouwen, begon ze aan een eigen verbouwavontuur. Het idee is om jaarlijks een huis te verbouwen en online te tonen hoe dat in zijn werk gaat. Hierbij werkt Sundae samen met betrouwbare, inspirerende en kwaliteitsvolle Belgische merken – waaronder Furnified. ‘Onze partners zijn één voor één topmerken met een passie voor het vak. We zijn dan ook héél trots en dankbaar dat zij instappen in dit unieke online verbouwverhaal’, aldus Sundae.

Handen uit de mouwen

Het eerste bouwproject van Sundae ligt in de Pieter de Coninckstraat in Antwerpen. Naar visie van Eline, moet dit huis uit de jaren 40 een moderne woning met warmte en gezelligheid van toen worden. De afgelopen 8 maanden is er enorm veel geklust en verbouwd in het huis. Lezers van de blog konden o.a. volgen hoe de vloeren werden gelegd, de ramen geplaatst, hoe de kasten op maat werden gekozen en de keuken werd geïnstalleerd. En toen was het tijd voor het interieur! Voor stijlvolle meubels ging Eline langs in de showroom van Furnified in Antwerpen, waar ze werd rondgeleid en geadviseerd door Furnified’s Lauren. De keuze voor de meubels was vooraf al gemaakt, maar hier kon Eline ze in het echt zien en voelen, zodat ze helemaal zéker zou zijn.

 

Art deco meubels  

Voor het Sundae Huis ging het Eline op zoek naar leuke meubels voor de zit- en eetkamer. Warm, stijlvol en art deco waren de sleutelwoorden. Zo viel de keuze voor de eetkamer op de groene ‘Cédric’ stoelenhet Scandinavische ‘Oskar’ dressoir in eik en de rechte eettafel ‘Carrara wit marmer’. Voor de zitkamer ging Eline voor de ‘Gordon’ lederen sofa in cognacde keramische salontafel ‘Richard’ (calacatta wit keramiek) en de zalige relaxstoel ‘Ruben’ in retro zwart riet. Wat Sundae betreft, stralen deze meubels écht art deco uit. ‘De velvet stoelen zijn erg zacht, de zetels zijn comfortabel.’ De keuze viel op groene eetkamerstoelen omdat groen vaker in de woning terugkomt en het interieur een speelse touch geeft. De dressoir en relaxstoel hebben een vintage vibe en de eet- en salontafel zijn volgens Sundae erg classy. We couldn’t agree more!

Trotse partner

Sundae is erg blij met de samenwerking met Furnifed, omdat het een Belgisch merk is, uniek en toegankelijk, ecologisch én je vindt er verschillende stijlen. Lees hun blog over de samenwerking hier. Ook wij zijn er erg trots op om partner te zijn van dit bijzondere verbouwavontuur! In mei is het Sundae Huis af. Wil je de laatste stappen in het proces volgen of de vorderingen van de afgelopen 8 maanden teruglezen? Check dan zeker www.sundae.be.

Vorig artikel Marmer in je badkamer: do’s en dont’s
Volgend artikel Meet Fien en Bill, de nieuwe badkamerkasten van Furnified
Back to the top