Doorgaan naar inhoud
Roze terrazzo handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Getest: De handenwassers van Furnified

Als je op zoek bent naar een combinatie van stijl, functionaliteit en hoogwaardige materialen voor je badkamer, dan ben je bij Furnified aan het juiste adres. In dit artikel zullen we de verschillende fonteintjes van Furnified bespreken en delen we waarom ze een fantastische toevoeging zijn aan elke badkamer.

Travertin handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Marmeren meesterwerken

Onze marmeren handenwassers zijn een echte blikvanger in elke badkamer of creëer een wc fontein. Gemaakt van hoogwaardig marmer, stralen ze luxe en elegantie uit. Het gladde oppervlak is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan de ruimte. Creëer een fonteinset en kies voor de fontein met onderkast, een houten kastje voor extra opbergruimte en functionaliteit, terwijl je de natuurlijke schoonheid van marmer behoudt.

Terrazzo trends

Terrazzo is een tijdloos materiaal dat steeds populairder wordt in modern interieurontwerp, en onze terrazzo fonteinen zijn daar geen uitzondering op. Met hun unieke mix van kleuren en texturen voegen ze een speels en eigentijds element toe aan elke badkamer of als fontein voor in het toilet. Creëer een fonteinset en kies voor de fontein met onderkast om een warm contrast te creëren en extra opbergruimte te creëren voor al je badkamerbenodigdheden.

Wit travertin handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Travertin toppers

Travertin is een natuursteen met een prachtige textuur en warme uitstraling, en onze travertin fonteinen zijn een lust voor het oog. Het unieke karakter van travertin zorgt ervoor dat elke fontein een eigen verhaal vertelt, waardoor je badkamer of wc een unieke en persoonlijke touch krijgt. Creëer een fonteinset en kies voor de fontein met onderkast om het natuurlijke thema te versterken en extra functionaliteit toe te voegen aan de ruimte.

Waarom kiezen voor Furnified?

Bij Furnified streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Onze handenwassers zijn met zorg geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu kiest voor een marmer handenwasser, terrazzo handenwasser of travertin handenwasser, je kunt erop vertrouwen dat je een handenwasser krijgt die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher is in je badkamer.

Ontdek hier al onze handenwassers!

Vorig artikel Interieur woonkamer veranderen? Lees hier hoe!
Volgend artikel Trend alert: Organische meubels in het interieur
Back to the top