Doorgaan naar inhoud
Mortex eettafel van Furnified waar geen vlekken op zitten in een woonkamer.ALT

Getest: morsen op een mortex tafel

Een van de grootste zorgen bij het kiezen van een eettafel is vaak de vrees voor vlekken en beschadigingen door morsen. Furnified's collectie van Mortex tafels zijn niet alleen enorm mooi, maar zijn ook duurzaam en praktisch. In dit blog gaan we dieper in op wat er gebeurt als je morst op een Mortex eettafel en waarom deze tafels de perfecte keuze is voor huishoudens die stijlvol willen dineren zonder af te doen aan functionaliteit.

Morsen zonder zorgen

Bij het gebruiken van een eettafel wil je graag vlekken door alledaagse ongelukjes voorkomen. Furnified's mortex tafels, vervaardigd uit het sterke Microskin-materiaal, ontnemen die bezorgdheid. Deze tafels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar weerstaan ook opmerkelijk de alledaagse ongelukjes. Het naadloze design en waterdichte kwaliteit van mortex zorgen ervoor dat vloeistoffen niet doordringen in het tafelblad. Of het nu gaat om een omgevallen glas wijn, een koffiemok of gemorste saus tijdens het eten, de Mortex tafel blijft onaangetast. Veeg de gemorste vloeistof eenvoudig weg met een vochtige doek, en je tafel blijft er als nieuw uitzien.

Mortex eettafel van Furnified zonder vlekken in een eetkamer.ALT

Hoe maak je de tafel schoon?

Een ander voordeel van Microskin is het gemak waarmee het te onderhouden is. Het naadloze design maakt het schoonmaken zeer eenvoudig. Standaard schoonmaakmiddelen en water zijn voldoende om eventuele gevallen vloeistoffen te verwijderen. Wil je jouw mortex tafel in topconditie houden? Schaf dan onze speciale MicroSkin wax aan om zo lang mogelijk je tafel perfect te houden. Vermijd echter het gebruik van schuursponsjes om krassen te voorkomen. 

Wil je meer lezen over het onderhoud van een MicroSkin tafel? Kijk dan eens hier

Zorgeloos genieten

Kortom, wat er gebeurt als je morst op een Mortex eettafel? Niet veel, behalve dat je tafel er nog steeds prachtig uitziet. Dankzij het zeer sterke Microskin-materiaal bieden Furnified's Stoneskin tafels niet alleen een visuele revolutie voor je interieur, maar ook veel gemak. Geniet van stijlvolle diners zonder de angst voor vlekken.

Vorig artikel Travertin in de badkamer: Lees hier alles over travertin badkamermeubels!
Volgend artikel Buiten genieten in stijl: ontdek onze tuintafels
Back to the top