Doorgaan naar inhoud
Travertin badkamermeubel van Furnified in een badkamer.ALT

Travertin in de badkamer: Lees hier alles over travertin badkamermeubels!

In de wereld van interieurdesign zijn natuurlijke elementen de laatste jaren onmisbaar geworden. Bij Furnified hebben we deze trend omarmd en introduceren wij hierdoor een verfijnde collectie travertin handenwasserstravertin wastafelplaten en travertin wasbakken, speciaal ontworpen om jouw badkamer naar een hoger niveau te tillen.

Wat is travertin?

Travertin, een natuurlijke kalksteen met kenmerkende aderen en gaatjes, heeft zijn plek verdiend als een veelzijdig en stijlvol element in badkamerdesign. Gevormd door afzettingen van kalkrijk warm water, brengt dit natuursteen een unieke charme in elke badkamer. Maar waarom kiezen voor travertin in deze persoonlijke ruimte?

Naast zijn visuele aantrekkingskracht staat travertin bekend om zijn duurzaamheid. In een ruimte waar vocht en dagelijks gebruik dagelijkse kost zijn, biedt travertin een slijtvaste oplossing. Het blijft bestand en behoudt zijn glans, zelfs in een vochtige omgeving.

Wil je graag meer weten over de verschillende materialen van Furnified? Lees dan ook eens dit blog...

Travertin in de badkamer

Travertin komt volledig tot zijn recht in de badkamer, en bij Furnified hebben we dit begrepen. Onze collectie travertin handenwassers, travertin wastafelplaten en travertin wasbakken biedt niet alleen functionaliteit maar tilt ook de uitstraling van jouw badkamer naar een hoger niveau. De travertin handenwassers van Furnified dienen niet alleen als functionele elementen in de badkamer of het gastentoilet, maar dienen ook als statementstukken in deze ruimtes. Onze travertin wasbakken stralen tijdloze klasse uit. Of het nu gaat om een enkele wasbak voor een moderne uitstraling of dubbele wasbakken voor een luxueuze touch, travertin neemt een verfijnde look mee in de ruimte. Onze travertin wastafelplaten transformeren je gehele badkamer in één keer dankzij de mooie wastafelplaat.

Laat je inspireren bij Furnified

Met Furnified's collectie travertin handenwassers, wastafelplaten en wasbakken ben je er van verzekerd dat jij jouw badkamer kan omtoveren tot een trendy en stijlvolle ruimte.

Ontdek daarom eens onze collectie en laat je inspireren!

Vorig artikel De badkamertrends van 2024: Bekijk hier de badkamertrends van dit moment!
Volgend artikel Getest: morsen op een mortex tafel
Back to the top