Doorgaan naar inhoud
Ibiza binnen beleven? Dat kan twee kanten uit

Ibiza binnen beleven? Dat kan twee kanten uit

Ibiza, het is een plek die tot de verbeelding spreekt. Een klein eiland met veel natuur en een typische woonstijl. Je vergaapt je aan witte huisjes, felle tapijten en prints overal. Thuis eens proberen? Furnified helpt je op weg.

 

Zeg je Ibiza, dan denk je aan flower power en stevig feesten. Maar het eiland biedt ook een ongeziene natuur en véél interieurinspiratie. Ben je (terecht) verliefd geworden en wil je de Eivissa vibe mee naar huis nemen? Dat kan. Een Ibiza-interieur kent twee gezichten: is peace and quiet je middle name, dan kies je voor sobere eenvoud. Mag het wat feller, dan creëer je thuis een kleurrijke oase, waar fleurige kussens en tapijten een feestje bouwen.

Ibiza style interieur – natuur en hout in huis

Wit, beige en grijs zijn de go to tinten voor de rustige variant van het Ibiza-interieur. Een pot verf zal je bij ons niet vinden, wel kunnen we helpen met de juiste set meubels. Op het lijstje:

Alix linnen bank – als je de zomer kon kleden, dan koos je voor linnen. Deze lichte, luchtige en – vooral – natuurlijke stof haalt meteen de zon in huis.

Retro relaxstoel Ruben – nomen est omen, zeiden de Romeinen al en in deze stoel is dat allesbehalve gelogen. Graag écht gemakkelijk onderuit zakken in onze Ruben? Een plat kussen in het grijs werkt deze sobere Ibizalook helemaal af.

Schilderijtje ‘Zwarte Eclips’ – sober is niet hetzelfde als saai, natuurlijk. Laat je witte muren spreken met een kunstwerk aan de muur. Dit lijnen-en-bollenspel in zwart-wit verheft je minimalistische Ibiza-interieur tot een cool down plek waar de gemiddelde yogi jaloers op zou zijn. Pssst, doe je graag anders dan de anderen? Vervang dat schilderij dan eens door een tapijt

Ibiza style – fauna en flora in je huis

Slaat de slinger door naar de andere kant van het spectrum, dan ga jij thuis voor een spetterend kleurenpalet. Denk fel, zoals fuchsia, limoengroen en diepzeeblauw. Ook prints en franjes doen het in deze setting goed. Let wel: de muren blijven wit of sober, het zijn enkel de meubels en je deco-accessoires die een toets kleur brengen. Anders wordt het effect wel heel trippy. Wat heb je nodig?

Frivool tapijt –  kies voor tapijten waar het qua print of kleurenkeuze een feest is voor het oog. Laat het kleed voor zich spreken en beperk het aantal meubelen dat je op het tapijt zet, of werk met see through materialen, zoals een salontafel in riet.

Kussens om mee te knuffelen – Ibiza staat vol groen, een kleur dat je zeker kan doortrekken in je interieur. Dit kussen straalt genoeg fraîcheur uit voor de ganse ruimte.

Of je het nu rustig houdt, of een feestje bouwt: Furnified is er every step of the way om dat Ibiza droominterieur binnen te halen. Unieke designs, natuurlijke producten en betaalbare prijzen: meer moet dat niet zijn. Ontdek ons ganse gamma op furnifiedgoo.com of check onze toonzaal in Antwerpen of Amsterdam!

 

Auteur: M.AH.L.

Vorig artikel Onze filmtips voor het perfecte filmavondje
Volgend artikel Furnified Favorites: de favoriete spicy pompoensoep van graphic designer Eva
Back to the top