Doorgaan naar inhoud
Kleurrijke badkamer met een badkamermeubel van Furnified.ALT

Kleurenadvies - Hoe bepaal je het kleurenschema van je badkamer?

Het kiezen van het juiste kleurenschema is van essentieel belang om een badkamer te creëren die zowel verfrissend als visueel aantrekkelijk is. In dit blog gaan we dieper in op kleurenadvies en ontdekken we hoe je het perfecte kleurenschema voor je badkamer kunt bepalen, met de unieke stijl van Furnified.

Ontdek hier onze badkamercollectie!

Inspiratie opdoen

Furnified staat bekend om zijn eigentijdse en trendy ontwerpen. Begin je reis naar het ideale kleurenschema door inspiratie op te doen uit de diverse badkamerinrichtingen die Furnified te bieden heeft. Neem een kijkje op onze site, bezoek onze showrooms of laat je inspireren op onze Pinterest.

Lichte en donkere kleuren

Kleuren hebben een aanzienlijke invloed op de look van ruimte. Bij het kiezen van kleuren voor je badkamer, houd rekening met de grootte en indeling ervan. Lichtere kleuren kunnen een kleine badkamer groter laten lijken, terwijl donkere kleuren een gevoel van intimiteit kunnen creëren in een ruimere badkamer. Zo hebben wij lichte badkamersets die bestaan uit eik en witte wastafels/ wastafelbladen.

badkamer.furnified.alt

Matchende badkamer:

Zorg ervoor dat het kleurenschema van je badkamer overeenkomt met de kleuren van je wastafels, kasten en andere meubelstukken. Dit creëert een samenhangend en esthetisch aantrekkelijk geheel. Vind je het lastig om zelf een set samen te stellen? Neem dan eens een kijkje bij onze ontworpen badkamersets, hier zit gegaradeerd eentje tussen die helemaal bij jouw smaak past!

Accentkleuren

Overweeg om een accentkleur toe te voegen aan je badkamerontwerp. Dit kan worden toegevoegd via accessoires zoals handdoeken, spiegels of zelfs decoratieve tegels. Zo heeft Furnified badkamertegels in veel kleuren. Denk eens aan groene badkamertegels bijvoorbeeld. Accentkleuren voegen diepte en karakter toe aan de ruimte.

Lichtinval

Badkamers profiteren vaak van natuurlijk licht. Neem de lichtinval in overweging bij het kiezen van kleuren. Rustgevende kleuren in de badkamer komen vaak goed tot hun recht bij voldoende daglicht, terwijl warme kleuren in een badkamer een heftiger effect kunnen hebben bij beperkte lichtinval.

Kleurstalen

Furnified begrijpt het belang van de juiste kleuren in je interieur. Vraag een ral kleurschema aan voor de materialen die je in je badkamer wilt gebruiken. Hierdoor kun je de kleuren in je eigen ruimte zien en ervaren voordat je definitieve beslissingen neemt. Badkamerkleuren spelen een grote rol in het ontwerpen van jouw badkamer.

badkamer.furnified.alt

(@maisongabinel)

Jouw droombadkamer

Het bepalen van het kleurenschema van je badkamer is een boeiende reis waar Furnified je graag in begeleidt. Met aandacht voor details, trendy ontwerpen en veel kleurkeuzes biedt Furnified de inspiratie die nodig is om van je badkamer een stijlvolle en comfortabele ruimte te maken. Volg deze tips en transformeer je badkamer in een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl.

Ontdek hier onze badkamercollectie!

Vorig artikel Waarom rotan een rotan badkamermeubel een goed idee is
Volgend artikel Welke wastafel en wasbak moet je kiezen? Ontdek het in onze gids!
Back to the top