Doorgaan naar inhoud
Wasbakken van Furnified in een badkamer.ALT

Welke wastafel en wasbak moet je kiezen? Ontdek het in onze gids!

Bij het creëren van een prachtige badkamer is het kiezen van de juiste wastafel of waskom een cruciale stap. Furnified, een merk dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve meubels, biedt een scala aan opties om jouw badkamer te transformeren in een stijlvolle en functionele plek. In deze blog gaan we dieper in op hoe je de perfecte wastafel of waskom van Furnified kiest voor jouw badkamer.

Blauw/wit marmeren wasbak samen met een gouden kraan in een badkamer van Furnified.ALT

Materiaalkeuze

De keuze van het materiaal voor je wastafel of waskom beïnvloedt niet alleen de uitstraling maar ook de duurzaamheid. Furnified biedt diverse materialen waaronder marmeren wasbakken, terrazzo wasbakken en travertin wasbakken. Denk na over de mate van onderhoud dat je bereid bent te investeren en kies een materiaal dat zowel aan je esthetische als praktische behoeften voldoet.

Afmetingen en ruimteoptimalisatie

Meet de beschikbare ruimte in je badkamer zorgvuldig op voordat je een keuze maakt. Furnified biedt wastafels en waskommen in verschillende afmetingen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Overweeg ook de indeling van de rest van je badkamer om een evenwichtige en functionele lay-out te creëren. Wil je bijvoorbeeld één of liever twee wasbakken in jouw badkamer?

Roze terrazzo wastafel en wasbak samen met een gouden kraan in een badkamer van Furnified.ALT

Geschikte kleur wastafel/wasbak

Furnified heeft een ruim assortiment aan kleurkeuzes in haar wastafels en waskommen. Overweeg hoe de kleur van de wastafel of waskom matched met de rest van je badkamerinrichting. Of je nu kiest voor een opvallende groen marmeren wasbak of liever voor tijdloos witte waskom gaat, Furnified heeft diverse opties om aan jouw kleurvoorkeuren te voldoen. 

De beste keuze met Furnified

Furnified maakt het kiezen van de juiste wastafel of waskom voor je badkamer een plezierige en inspirerende ervaring. Met oog voor stijl, duurzaamheid en functionaliteit bieden wij diverse opties die aansluiten bij uiteenlopende voorkeuren. Door zorgvuldig te overwegen hoe de wastafel of waskom past in de algehele inrichting van je badkamer, kun je een stijlvolle en harmonieuze ruimte creëren waarin je elke dag kunt genieten van een moment van ontspanning en persoonlijke verzorging. Bekijk hier onze wasbakken en waskommen.

Ontdek hier al onze badkamerkasten!
Vorig artikel Kleurenadvies - Hoe bepaal je het kleurenschema van je badkamer?
Volgend artikel De badkamertrends van 2024: Bekijk hier de badkamertrends van dit moment!
Back to the top