Doorgaan naar inhoud
Lentekriebels dankzij deze linnen meubels van Furnified

Lentekriebels dankzij deze linnen meubels van Furnified

Hoera, na een lange druilerige periode is de lente eindelijk daar! En dat wil zeggen: fluitende vogeltjes, zachte zonnestralen én een upgrade van jouw interieur om de lentekriebels in huis te halen. Hiervoor kijken we vooral naar linnen, het ideale materiaal voor de warmere en zonnige seizoenen. Breng dat heerlijk frisse lentegevoel binnen in je woning met de linnen items van Furnified. 

 

Een kwalitatief materiaal

Linnen is een kwaliteitsvol materiaal dat al jaar en dag meegaat in de wereld van de mode en het interieurdesign. En dat is niet zonder reden! De stof is zacht, enorm duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast is het een streling voor het oog in combinatie met frisse kleuren en andere natuurlijke materialen.

 

Een natuurlijke stof

Linnen is een natuurlijke stof die wordt vervaardigd uit de bast van de vlasplant. De stof is erg sterk en kan heel wat vocht opnemen. Daarnaast is het materiaal weinig elastisch en kreukherstellend. De natuurlijke uitstraling draagt bij aan een geweldig gebruik bij meubelstukken. Je wilt de stof echt aanraken; linnen zet enorm aan tot tactiliteit.

 

Zak weg in een linnen sofa

Onze favoriet? De linnen sofa! Helemaal terug van weggeweest is deze klassieker er weer om jouw woonkamer te veroveren. Vooral in licht linnen zal dit meubel je salon onmiddellijk een frisse en uitnodigende uitstraling geven. 

De Milan sofa van Furnified doet hier nog een schepje bovenop en combineert het linnen zitvlak met een uiterst trendy rotan frame. Voor de liefhebbers van een landelijke of retro stijl is dit item ongetwijfeld een absolute winnaar! Haal deze topper dan ofwel in een zwart frame ofwel in een walnootbruin frame in huis. Hoe dan ook zal hij de blikvanger zijn van je meer dan ooit gezellige salon. Je hebt een zitbank en fauteuil van dezelfde serie die prachtig bij elkaar passen.

 

Linnen sierkussens 

Bij een linnen sofa horen natuurlijk ook bijpassende linnen sierkussens. Mix de kussens met de meest frisse kleuren en leuke patronen samen voor een vrolijk geheel! Indien je jouw salon wat neutraler in gedachten had, staat het je natuurlijk ook vrij om voor de lichte grijze of lichte beige linnen exemplaren te gaan. Zij zullen de rust doen terugkeren in je woonkamer. 

 

Kan jij geen genoeg krijgen van linnen? Dan is er nog steeds het volledige aanbod van Furnified om aan jouw wensen te voldoen!  

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top