Doorgaan naar inhoud
Eclectische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Wat voor woonstijl heb ik? Doe de test!

Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en je unieke smaak. Of je nu dol bent op strakke, moderne ontwerpen of juist de voorkeur geeft aan een meer rustieke en gezellige uitstraling, het is belangrijk dat je woonstijl past bij wie je bent en hoe je leeft. Maar soms kan het lastig zijn om precies te bepalen wat voor woonstijl het beste bij jou past. Gelukkig zijn er enkele hints en tips die je kunnen helpen ontdekken welke woonstijl het beste bij jou past. Doe de test hieronder en ontdek jouw perfecte woonstijl met Furnified!

Ontdek hier de verschillende woonstijlen van Furnified

Retro woonstijl met de meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

De woonstijl test:

Hoe zou je je ideale weekendochtend omschrijven?

 1. a) Ontspannen in bed met een goed boek en een kopje koffie.
 2. b) Een stevige wandeling maken in de natuur.
 3. c) Genieten van een uitgebreid ontbijt met vrienden of familie.
 4. d) Een bezoekje aan de plaatselijke markt of antiekwinkel.

Wat voor soort vakantie spreekt jou het meest aan?

 1. a) Een citytrip naar een bruisende metropool.
 2. b) Een avontuurlijke reis naar een exotische bestemming.
 3. c) Een ontspannen strandvakantie.
 4. d) Een roadtrip langs schilderachtige dorpjes en landschappen.

Welk materiaal spreekt jou het meest aan?

 1. a) Glas en metaal.
 2. b) Hout en natuursteen.
 3. c) Katoen en linnen.
 4. d) Rotan en riet.

Welke kleuren vind je het meest rustgevend?

 1. a) Wit en zwart.
 2. b) Aardetinten zoals bruin en groen.
 3. c) Zachte pastelkleuren zoals roze en blauw.
 4. d) Warme tinten zoals geel en oranje.

Welk soort meubels spreekt jou het meest aan?

 1. a) Strakke en minimalistische meubels.
 2. b) Robuuste en natuurlijke meubels.
 3. c) Comfortabele en gezellige meubels.
 4. d) Vintage en eclectische meubels.

Resultaten:

Voornamelijk a's: Jouw woonstijl is modern en eigentijds! Je houdt van strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en een stedelijke uitstraling. Je voelt je aangetrokken tot de moderne en industriële stijlen, waarbij materialen zoals glas en metaal een belangrijke rol spelen. Furnified heeft een assortiment aan meubels en accessoires die perfect passen bij jouw voorkeur voor een eigentijdse en gestroomlijnde uitstraling.

Voornamelijk b's: Jouw woonstijl is natuurlijk en avontuurlijk! Je bent geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en houdt van warme, organische materialen. De wabi sabi en Scandinavische stijlen spreken jou aan, waarbij eenvoud, natuurlijke elementen en imperfectie centraal staan. Furnified biedt meubels en decoraties die deze rustieke en serene sfeer in jouw huis kunnen brengen.

Voornamelijk c's: Jouw woonstijl is gezellig en uitnodigend! Je creëert graag een warme en gastvrije sfeer waarin vrienden en familie zich meteen thuis voelen. De retro en Scandinavische stijlen passen goed bij jouw voorkeur voor comfortabele en gezellige meubels, gecombineerd met zachte pastelkleuren en speelse accenten. Furnified heeft een assortiment aan retro geïnspireerde meubels en accessoires die perfect passen bij jouw behoefte aan warmte en gezelligheid.

Voornamelijk d's: Jouw woonstijl is eclectisch en bohemien! Je houdt van unieke vondsten en mixt graag verschillende stijlen en tijdperken door elkaar. De industriële, retro en eclectische stijlen spreken jou aan, waarbij vintage vondsten worden gecombineerd met moderne accenten en kleurrijke decoraties. Furnified biedt een scala aan meubels en accessoires die perfect passen bij jouw behoefte aan individualiteit en creativiteit in je interieur.

Shop jouw woonstijl bij Furnified

Nu je hebt ontdekt welke woonstijl het beste bij jou past, is het tijd om je interieur te laten weerspiegelen wie je bent en wat je mooi vindt. Furnified biedt een breed scala aan meubels en accessoires in verschillende stijlen, zodat je eenvoudig de perfecte items kunt vinden die passen bij jouw unieke woonstijl. Of je nu kiest voor strak en modern, natuurlijk en avontuurlijk, gezellig en uitnodigend, of eclectisch en bohemien, Furnified heeft alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken.

Ontdek de collectie van Furnified!

Scandinavische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT
Vorig artikel Natuurlijk interieur - Breng groen naar binnen
Volgend artikel Het vinden van de ideale opbergkast voor jouw interieur
Back to the top