Doorgaan naar inhoud

Marmeren salontafels

Ovalen salontafels

Ovalen salontafels

Maak kennis met onze marmeren salontafel: Richard. De ovalen pasvorm doorbreekt de standaard afmetingen en geeft een edgy kantje. Richard is beschikbaar in meerdere kleuren marmer en terrazzo!

Ontdek Richard salontafel

Eyecatchers: Marmeren salontafels

Handleiding voor het installeren van Richard Salontafel

Marmeren salontafel

Ben je op zoek naar een marmeren salontafel? Furnified heeft veel verschillende marmeren salontafels in verschillende vormen. Onze topfavoriet Richard, past in ieders interieur en bestaat in verschillende kleuren marmer. Onze rechthoekige salontafels hebben verschillende afmetingen en staan perfect als duo in jouw interieur. 

Verschillende kleuren in marmeren salontafels

Furnified biedt verschillende soorten marmer aan: wit, groen en zwart marmer. Heb je liever een matte look als salontafel? Dan bieden wij ook zwarte en witte keramische salontafels aan. Bij onze Richard salontafels kan je kiezen tussen een goud of zwart onderstel. Bij onze Miles salontafels bieden wij enkel een zwart onderstel aan, wat zorgt voor een stoerdere en industriële uitstraling. 

Verschillende vormen en maten in marmeren salontafels

Furnified biedt verschillende vormen en maten aan in marmeren salontafels. Onze populairste vorm is de organische vorm van het Richard salontafel. Rondere vormen zorgen voor een gezellige en rustige sfeer in je woonkamer. Ook hebben wij rechthoekige en vierkante salontafels in ons assortiment

Bestel online jouw marmeren salontafel 

Een marmeren salontafel gevonden naar jouw smaak? Bestel dan deze online via onze webshop of kom langs in onze showrooms in Amsterdam en Antwerpen.

Back to the top