Doorgaan naar inhoud

Refurnified FAQ

Wat zijn stocksale items?

Onze stocksale items zijn producten in gebruikte staat, met soms lichte tot duidelijke zichtbare onvolkomenheden: samples, showroommodellen, klantenretours, of fotoshoot-items. Net daarom kunnen we je deze meubelen aan een extreem voordelige prijs aanbieden.

Wij zijn ervan overtuigd dat veel van deze items nog een leuk plekje kunnen veroveren in jouw interieur- en jij bespaart er heel wat geld mee!

 

Kan er nog onderhandeld worden over de prijs?

Nee. Op basis van de staat van de producten hebben wij er een eerlijke verlaagde prijs op geplakt. Deze stock sale prijzen zijn finaal.

 

Kan ik mijn aankoop door jullie transportservices laten leveren?

Nee. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van je aankoop. Check dus vooraf goed of je aankoop in je auto past! 

     

   Kan ik mijn aankoop van de stocksale van 25 mei meteen meenemen? 

   Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het transport. Indien je niet in de gelegenheid bent om je aankoop meteen mee te nemen, kun je op woensdag 29 mei van 9u30 tot 16u en vrijdag 31 mei van 9u30 tot 16u het item afhalen. 

    

   Is mijn aankoop verpakt?

   Nee. Stocksale items zijn niet verpakt. Verpakking en een veilig transport moet je zelf regelen.

    

   Wat als mijn aankoop niet in mijn wagen past?

   Helaas, transport van je aankoop is je eigen verantwoordelijkheid. Gaat dit niet? We beschouwen je aankoop dan als een herroeping en zullen je order moeten annuleren.

    

   Voorziet het Pick Up Point helpende handen?

   Nee, ons magazijnpersoneel is daar enkel voor de verdeling van je items. Voorzie dus zelf voldoende hulp – sommige items kunnen immers behoorlijk zwaar en moeilijk handelbaar zijn. Furnified noch Going Objects kan hierbij verantwoordelijk gesteld worden voor schade die kan optreden tijdens de ophaling van je bestelling. Ga steeds voorzichtig te werk met inladen!

    

   Kan ik mijn aankoop retourneren of herroepen?

   Nee, stock sale items kan je niet retourneren of herroepen. Wanneer het goed het Pick Up Point verlaten heeft, behoort een teruggave niet meer tot de mogelijkheden.

    

    Wat met mijn transport- en brandstofkosten?

    Deze zijn in elk scenario voor rekening van de klant, en kunnen nooit gecompenseerd worden door Furnified noch Going Objects – ook niet in het geval van herroeping, welke de reden hiervan ook mag zijn.

     

    Wat als ik mijn aankoop niet kan komen afhalen op woensdag 29 mei of vrijdag 31 mei? Is er een 'no show'-fee?

    Aankopen die niet worden opgehaald zullen wij annuleren. We zullen je het bedrag terugstorten met een vermindering van 30% aan administratieve kosten (met een minimum van €50,00).

    Het klaarzetten en verwerken van jouw order neemt immers heel wat tijd in beslag. Bovendien zou het erg jammer zijn dat een gewild artikel onnodig gereserveerd wordt, waardoor andere geïnteresseerde kopers hun kans missen.

     

    Is er garantie op de stocksale items?

    Nee. Er geldt geen garantie op onze tweedekans-artikelen en de stock sale-items.

     

    Kan ik mijn cadeaubon gebruiken in deze stocksale?

    Nee. Cadeaubonnen uitgeven door Furnified of Going Objects kunnen niet aangewend worden bij de aankoop van stocksale items.

    Back to the top