Doorgaan naar inhoud
Trendy badkamermeubel van Furnified in een badkamer.ALT

De badkamertrends van 2024: Bekijk hier de badkamertrends van dit moment!

Bekijk hier de badkamertrends van 2024, waar vloeiende vormen, kleurexplosies en natuurlijke materialen de toon zetten. Als je op zoek bent naar de ultieme badkamerbeleving, dan ben je bij Furnified aan het juiste adres. Wij houden de nieuwe trends altijd nauwlettend in de gaten en delen deze graag met jou zodat jij wat nieuwe badkamerideeën kan op doen!

De Fien badkamerkast van Furnified met organische vorm spiegel in een badkamer.ALT

Badkamertrend 1: Een speelse badkamer organische meubels

In 2024 draait alles om organische vormen die je badkamer transformeren in een oase van speelsheid en natuurlijke schoonheid. Asymmetrie is hier de hoofdrolspeelster, en Furnified heeft een collectie in badkamerspiegels met vloeiende lijnen om je badkamer te kunnen transformeren. Zo hebben wij een organische spiegel in 60 centimeter en een organische spiegel van 80 centimeter. Ontdek hoe je deze vloeiende, organische vormen in jouw badkamer kunt integreren met de organische spiegelcollectie van Furnified.

Een roze terrazzo badkamermeubel van Furnified met een gouden kraan.ALT

Badkamertrend 2: Een kleurexplosie in de badkamer

Een vleugje kleur kan wonderen doen en in 2024 mag het in de badkamer niet ontbreken. Furnified presenteert een scala aan mogelijkheden om kleur in jouw badkamer te integreren. Denk aan gouden kranen of gouden spiegels. Ook kan een gekleurde waskom niet ontbreken in jouw badkamer. Denk aan een roze terrazzo wasbak, groen marmeren wasbak, roze cement wasbak of just een groene cement wasbak. Maar ook de badkamermeubelen ontsnappen niet aan de kleurenexplosie. Laat je inspireren door gekleurde terrazzo badkamerbladen, gekleurd marmer badkamerbladen en rood travertijn badkamerbladen. Durf jij te experimenteren met opvallende kleurcombinaties en contrasten? Met Furnified is het jouw badkamer, jouw stijl!

Een travertin badkamermeubel met een zwarte kraan van Furnified.ALT

Badkamertrend 3: Breng de natuur in de badkamer

In 2024 blijven natuurlijke materialen de badkamer domineren, en Furnified speelt hier perfect op in. Prachtige houten badkamermeubels brengen warmte en authenticiteit in jouw badkamer. Maar ook natuurstenen, vooral travertin badkamermeubels, zullen veelvuldig terug te vinden zijn. Door gebruik te maken van echt of namaakhout en natuursteen creëer je een badkamer met een tijdloze uitstraling. Het resultaat? Een badkamer waar je niet alleen komt om jezelf op te frissen, maar waar je ook wilt ontspannen en genieten van de natuurlijke sfeer.

Badkamertrends bij Furnified

In samenwerking met Furnified breng je de badkamertrends van 2024 naar jouw huis. Laat je inspireren, durf te experimenteren en creëer een badkamer die niet alleen aan jouw behoeften voldoet, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en stijl. Ontdek de badkamer collectie van Furnified en maak van jouw badkamer een waar kunstwerk.

Laat je ook inspireren op onze Pinterest!

Vorig artikel Welke wastafel en wasbak moet je kiezen? Ontdek het in onze gids!
Volgend artikel Travertin in de badkamer: Lees hier alles over travertin badkamermeubels!
Back to the top