Doorgaan naar inhoud
Dineren in stijl op een marmeren eettafel

Dineren in stijl op een marmeren eettafel

De liefde van de man gaat door de maag. We hoeven echter niet altijd in stereotypes te denken en kunnen eveneens met zekerheid zeggen dat deze stelling ook opgaat voor de liefde van de vrouw. Een hapje eten is van groot belang en is nog fijner als je dat stijlvol kan doen. Een unieke marmeren tafel in een hoogwaardig design is dus een noodzaak in jouw keuken of woonkamer! Resultaat: een maaltijd die nog beter smaakt!

 

De natuur in huis

Tot rust komen, dat doe je in de natuur. Om dat gevoel naar binnen te halen kan je natuurlijke elementen te verwerken in je interieur. Een eettafel in natuurlijk marmer is dan ook stap één. Bovendien heeft marmer een verruimend effect. Een tafelblad in deze natuursteen licht je woning op. De glans zal het invallend licht reflecteren en de ruimte groter doen lijken. Gebruik je wit marmer? Dan is dit effect nog groter! Ideaal voor in een krappe keuken.

Laat die vooroordelen varen

Als men aan marmer denkt, dan komen er vaak vooroordelen op de proppen. Marmer is koud. Marmer is duur. Marmer is naar de vaantjes als je er een glas rode wijn op morst. Dat deze natuursteen de laatste jaren zo populair is, wil misschien wel zeggen dat die vooroordelen voorbarig zijn. Een occasioneel gemorst glas wijn zal heus geen schade aanbrengen. Marmer wordt tegenwoordig zo behandeld dat je je nog weinig zorgen hoeft te maken.

Alle eettafels van Furnified zijn behandeld tegen vet en vlekken: de poriën in de natuursteen zijn opgevuld zodat er niets kan indringen. Geen excuses dus om met het hele gezin gezellig te tafelen. Dat marmer koud is, daar is iets van aan, maar dat wordt dan weer ruimschoots goedgemaakt door de prachtige uitstraling! Door een combinatie te maken met natuurlijke materialen zoals hout, kan je het kille karakter van marmer elimineren.

Een waaier aan mogelijkheden

Een marmeren eettafel kan je vinden in verschillende vormen en kleuren. Je kan diverse tinten en nerven combineren en zo de sfeer creëren die jij nastreeft in je woning. Elk blad is anders en geeft op zijn eigen manier een betoverend uitzicht. Bovendien kan je ook een formaat kiezen dat past bij de ruimte. Bij Furnified kan je zowel grote als kleine exemplaren vinden. Het plaatje is helemaal af als je de combinatie maakt met een marmeren salontafel en bijzettafel!

  

By Lien Egghe

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top