Doorgaan naar inhoud
Mix en match jouw droombadkamer

Mix en match jouw droombadkamer

De badkamer is allang niet meer een ruimte enkel voor je hygiëne. Het is een plek waar je je terugtrekt als je een moment van ontspanning nodig hebt, maar ook waar je jouw dag begint én eindigt. Wel zo fijn als deze ruimte aansluit bij jouw wensen en smaak, dus. Enter Furnified, want bij ons creëer jij jouw droombadkamer.

Ben je van plan om jouw badkamer een make-over te geven? Exciting! Tegenwoordig is een badkamer een verlengstuk van de rest van je woning en daarmee een volwaardige leefruimte. Dus je mag heerlijk losgaan met kleur, textuur en vorm om jouw smaak tot uiting te brengen. Waarschijnlijk heb je al meerdere Pinterest-borden vol gepind met sfeerbeelden die passen bij jouw stijl: wil je gaan voor een clean en minimalistische Scandinavische badkamer? Of mag het speelser en kleurrijker, conform de huidige designtrends? Of misschien wil je het uitbundige luxe-gevoel ervaren van een hotelbadkamer. Wat jouw wensen ook zijn: bij Furnified mix en match jij jouw ideale badkamer. En dat is een feestje om te doen!

Kies jouw badkamermeubel
Het badkamermeubel is vaak dé eyecatcher van een badkamer. Je gebruikt het om meerdere keren op een dag je handen te wassen, je tanden te poetsen en je haren te verzorgen. Tegelijk zorgt een badkamermeubel voor voldoende opbergruimte. Bij Furnified kun je kiezen uit verschillende onderbouwkasten – van strak tot vintage, van staal tot hout, van wit tot mahoniebruin. Om de juiste beslissing te maken, is het belangrijk om het formaat te bepalen afhankelijk van de grootte van jouw badkamer en hoeveel mensen er dagelijks tegelijk in de badkamer staan. De onderbouwkasten van Furnified variëren van 80 cm tot 150 cm, dus er zit altijd een formaat tussen dat past bij jouw badkamer.

Voor welke wastafel ga jij?
Met het design van jouw wastafel, handenwasser of waskom geef jij verder vorm aan jouw unieke badkamer. Bij Furnified kun je kiezen uit een legio aan vormen, materialen en afmetingen. Houd je van vierkant of rond? Van porselein, terrazzo of marmer? Onze wastafels zijn in de meeste gevallen inbouw wasbakken, waardoor ze perfect passen in de door jouw gekozen onderkast. Easy does it! Door de combinatie van badkamermeubel en wastafel komt jouw smaak echt tot uiting. Durf jij bijvoorbeeld te gaan voor een mix van teak hout en zwart marmer, een van onze meest geliefde combo’s?

Ga voor een passende kraan

De kraan is de kers op de taart die het jouw badkamermeubel afmaakt. Wederom is jouw stijl hierin allesbepalend. Heb je een klassieke badkamerstijl? Dan past een ronde, zilverkleurige kraan wellicht het beste. Houd je meer van modern? In dat geval kun je gaan voor een rechthoekige, zwarte kraan van mat metaal: een van de grootste badkamertrends van dit moment. Met een gouden kraan voeg jij een warme, luxueuze touch of juist een eclectisch vleugje toe aan jouw badkamer. De kranen van Furnified zijn zo veel mogelijk energie-efficiënt en gemakkelijk te installeren: fijn!De finishing touches
Jouw droombadkamer komt in deze fase nu echt samen. Maak het af met handdoekrekken, een comfy designstoel en in het oog springende accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige messing hanglamp? Of een ovaalvormige - net even anders - spiegel? En met onze marmeren of terrazzo vloertegels in de meest fascinerende kleurcombinaties wordt jouw badkamer een heus badkamerpaléis. Wauw!

Tips en tricks nodig voor jouw droombadkamer?
Wij helpen je graag om jouw ideale badkamer te customizen! Maak nu vrijblijvend een afspraak. Wil je de materialen graag zelf zien en voelen? We snappen het helemaal. Je bent van harte welkom in onze showroom in Antwerpen of Amsterdam. Kijk hier voor de openingstijden. Tot snel! 

Vorig artikel Trend Alert: Mortex tafels
Volgend artikel Furnified-favorieten komen tot leven in het bijzondere huis van Juma architecten
Back to the top