Doorgaan naar inhoud
Voor ieder wat wils: 5 soorten wandrekken

Voor ieder wat wils: 5 soorten wandrekken

Als je vaak op Pinterest of Instagram scrolt, heb je vast wel gemerkt dat wandrekken helemaal hot zijn. Deze multifunctionele hebbedingetjes zijn plaatsbesparend en geven een originele toets aan je interieur. Hoog tijd om ze wat meer aandacht te schenken!

 

Vrolijk je muur op

Dit zijn misschien wel de meest populaire wandrekken. Deze decoratieve wandrekken die je aan je muur kan bevestigen zijn niet alleen plaatsbesparend, maar geven je interieur ook meteen een huiselijke vibe. Zeker wanneer je ze aankleedt met leuke hangplantjes, kaarsjes of potjes.

 

Metalen wandrek

Hoewel deze rekken iets meer plaats innemen dan een wandrek aan de muur, zijn ze nog steeds een erg goede keuze. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer met weinig opbergruimte? Plaats dan een extra wandrek waarop je je handdoeken kan stapelen. Of een extra boekenrek nodig? Dan kan je dit meubelstuk ook prima gebruiken!

Bron: furnified

 

Mag het wat meer zijn?

Dit marmeren wandrek met gouden omkadering is echt to die for. Heb je niet veel spullen die je nog wil opbergen, maar zoek je eerder een decoratief stuk? Dan is dit wandrek gegarandeerd een uitstekende keuze!

Bron: furnified

 

Asymmetrisch mooi

Geef een volledig andere look aan je woning door asymmetrie in je interieur te verwerken. Deze wandrekken die je aan de muur kan bevestigen, hebben een erg speelse vibe. Ideaal als je nog op zoek bent naar een originele manier om je huis of appartement aan te kleden.

Bron: furnified

 

Grote gusten

Als je iets meer ruimte ter beschikking hebt, kan je ook kiezen voor een groter exemplaar. Echte boekenwurmen kunnen zo op een originele manier hun boeken tentoon stellen. Maar ook als je je wijn op een originele manier wil presenteren zijn dit soort wandrekken ideaal. Kortom, je kan er verschillende kanten mee op.

Laat je creatieve geest vooral de vrije loop!

 

By Alice Meys

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top