Doorgaan naar inhoud
10 (interieur)cadeautjes voor Valentijn

10 (interieur)cadeautjes voor Valentijn

Verliefde tortelduifjes, nieuwsbrieven vol rode tierlantijntjes en een overvloed aan romantische films op tv; het is duidelijk weer bijna 14 februari. Meedoen met de commerciële hype is niet voor iedereen weggelegd, maar toch kom je ook niet graag met lege handen aan bij je geliefde en zeker niet als je partner wél een cadeautje heeft voorzien. Wacht niet tot het allerlaatste moment om je zoektocht naar een geschikt Valentijnscadeau te starten, want jouw geliefde verdient iets bijzonders. Met deze tien (interieur)cadeaus scoor je op Valentijn en slaat het hart helemaal op hol.

Geen lover dit jaar? Dan shop je toch gewoon iets leuks voor me, myself and I? En wat is er dan beter dan een interieurgeschenk? Furnified zou Furnified natuurlijk niet zijn als we geen tips hadden voor prachtige interieuraccessoires.

#1: Extra aandacht voor het interieur dankzij wall art

In het licht van de Coronacrisis heb je extra veel geniet van interieuritems en dat geldt ook voor je partner. Maak je geliefde blij met een fijn accessoire om elke (thuiswerk)dag een beetje mooier te maken. Mooie wall art is een schot in de roos. Wanddecoratie geeft de inrichting van je huis of appartement meteen een interessante boost en dat zal je geliefde niet ontgaan in het dagelijkse leven.  

#2: Een lekker menu voor le bon vivant

Als je een ‘bon vivant’ vraagt naar de perfect date, dan draait dit sowieso rond lekker eten en een overheerlijk drankje. Een glas in de ene hand en een delicatesse in de andere, zo ziet de perfecte Valentijn eruit. Bestel bij een plaatselijk restaurant of brasserie een menu dat aan huis geleverd wordt, steek de kaarsjes aan en … genieten maar.

Dit alles wordt er alleen maar beter op als je dit kan degusteren op een mooie tafel in combinatie met een knap servies. Deze zwarte keramische tafel met marmer look van Furnified, samen met donkere houten borden en terracotta servieten creëren een romantische setting voor alle tortelduifjes. 

#3: Een koffiemachine voor de thuisbarista

Sinds het koffieverbruik voor eigen rekening is en niet meer op kosten van de werkgever, wordt het tijd om zelf te investeren in een professionele koffiemachine. Samen een pauze nemen, dat zijn de momentjes om te koesteren. Koop een toestel om de perfecte espresso of latte te zetten. Met dit geschenk scoor je bonuspunten bij elke coffee addict.

#4: Wandellust stapschoenen

Iedereen springt in deze Coronacrisis op de kar van de nieuwe hype: wandelen en de hiker’s high is helemaal in. Heeft jouw partner nog geen degelijk stel stapschoenen? Dan wordt het tijd dat je hem of haar dit cadeau doet. Geen betere gelegenheid dan Valentijn, toch? LOWA Renegade bottines doen het altijd goed, zowel voor weinig geoefende als voor professionele wandelaars.

Onthaasten en het hoofd even leegmaken door de uitgestrekte natuur in te trekken en de basisschoonheden van onze omgeving te herontdekken, geeft je een extra liefdevol gevoel. Stippel een wandeling uit op een plaats waar jullie nog nooit kwamen om de nieuwe schoenen uit te testen en er een echte ‘wandellust’ beleving van te maken die jullie niet snel zullen vergeten. Trek naar de Ardennen, de Vlaamse Ardennen of Limburg om lange hikes te doen. Die bottines worden ongetwijfeld de beste vriend van je partner in weer en wind. De eerste lange wandeling kan natuurlijk wel in mineur eindigen dankzij bleinen. Loop ze daarom ook even in door deze binnenshuis te dragen.

Wandelgoesting 

De belevenis compleet maken, doe je door er een weekend in het bos of op het platteland van te maken. Haast je naar de booking websites, want de slow cabines zijn zeer gegeerd!

 #5: Een Sonos-installatie voor de muzieklover

Voor de cultuurfreak is er tegenwoordig jammer genoeg niet veel te beleven. Alle musea van België heeft hij of zij al afgeschuimd, dus dat kan niet meer als origineel geschenk worden bovengehaald. Boeken verslindt hij of zij zoals anderen netflixseries; het kopen van een passend boek blijkt ook geen evidentie. Dan maar overgaan naar muziek, hetgeen het meest gemist wordt nu. Nieuwe muziek klinkt zoveel beter wanneer het weergalmt uit een kwalitatieve en mooi ogende speaker. Kies bijvoorbeeld voor een Sonos-installatie, waar je partner lang na Valentijn nog geniet van zal hebben. En niet te vergeten, daar heb je zelf ook nog wat aan, dus het is de investering waard!

#6: Een mohair plaid voor warme liefde

Er is niets gezelliger en romantischer dan op een koude dag in februari even in de zetel weg te zakken met je partner onder een plaid. Samen volledig tot rust komen. Het plaatje is helemaal compleet als je dekentje zijdezacht is en als cadeautje voor Valentijn werd gegeven. Je kan voor een wollen exemplaar uit kwalitatieve mohair kiezen. De mooiste kleuren zijn te vinden bij Furnified. Niet getreurd als het zomer wordt, dan gebruik je het dekentje gewoon buiten op een frisse zomeravond!

#7: Romantische droogbloemen

Een boeketje is een klassieker bij Valentijn; jammer genoeg verwelken bloemen erg snel. De duurzamere variant, een boeketje droogbloemen, is een hippe toevoeging aan je binnenhuisinrichting en valt gegarandeerd in de smaak bij je geliefde. Geef ze af in een mooie, transparante vaas. Met onze Furnified 'My Kind Of Present' giftbox waarin je de Urban Nature transparante vaas kan vinden, zit je alvast helemaal goed! In de box kan je daarnaast drie andere woonaccessoires terugvinden die helemaal in de smaak zullen vallen.

#8: Samen een verhaal schrijven met het bucketlistboek

Het bucketlistboek voor koppels is in zekere zin een cheesy cadeau, maar kan een echte voltreffer zijn. Samen kunnen jullie hierin een geweldig verhaal uitschrijven. Heb je deze al? Er zijn ook nog andere leuke exemplaren van Elise De Rijck, zoals het bucketlistboek voor op reis. Dit exemplaar zal de komende maanden jammer genoeg enkel gebruikt kunnen worden om te dromen van reizen. 

#9: Rietjes voor een kleurrijk drankje

Klinken op Valentijn doe je met een overheerlijke Gin Tonic. Deze smaakt nog beter met herbruikbare borosilicaatglazen rietjes van HAY. Ze zijn handig om zowel in koude als warme dranken te gebruiken.

#10: Lichtpuntje

Nog één interieurcadeautje voor Valentijn om het af te leren. Gezelligheid troef bij Valentijn en vooral dan als je samen binnen zit. Maak het gezellig met lichtjes en geef je geliefde een echte design lamp. Met een opvallende lamp zet je je geliefde in de schijnwerpers die hij of zij verdient. 

By Lien Egghe

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top