Doorgaan naar inhoud
ONTDEK ONZE OPENINGSTIJDEN VAN ONZE SHOWROOM IN ANTWERPEN EN AMSTERDAM
ONTDEK ONZE OPENINGSTIJDEN VAN ONZE SHOWROOM IN ANTWERPEN EN AMSTERDAM
Brave Ground: de kleur van 2021

Brave Ground: de kleur van 2021

Dit jaar geven we ons interieur alvast een likje verf in een gloednieuwe kleur, want de Levis kleur van het Jaar 2021 is bekend. Brave Ground is een zachte, bruine/beige tint die een geruststellend en versterkend effect heeft aangezien ze de kracht weerspiegelt die we uit de natuur kunnen putten. Lees hier alles over de nieuwe trendkleur.

 

Natuur en eenvoud

Brave Ground weerspiegelt zowel evenwicht en stabiliteit als groei en potentieel. Ons toenemend verlangen om meer op de planeet en de natuur af te stemmen en naar de toekomst te kijken, zit vervat in deze warme, aardse toon. In een wereld met veel uitdagingen zoals het coronavirus is dit meer dan welkom. Er is moed nodig om te streven naar de brave new world en veranderingen te accepteren. De prioriteiten van mensen verschuiven tegenwoordig en we concentreren ons terecht meer op ons welzijn. Kleur speelt daar een belangrijke rol in; Brave Ground zorgt dat je kan reflecteren, opladen en opnieuw kalibreren.

Pinterest

 

Brave Ground integreren in je interieur

De kleur is heel gemakkelijk toe te passen in elk interieur. De tint accentueert andere kleurtonen en laat interieuraccessoires stralen. Je creëert als het ware een neutraal canvas waarin andere zaken kunnen schitteren. Je woning kan het toevluchtsoord worden dat je nodig hebt. Brave Ground kan in verschillende omgevingen worden gebruikt. De kleur verandert gedurende de dag van toon en creëert responsieve omgevingen waarin iedereen zich thuis kan voelen.

Pinterest

Zo is de combinatie met een oker en geel kleurenpalet formidabel. Deze combinatie past bij verschillende stijlen en straalt meteen positieve energie uit waarin je zalig kan thuiskomen. De kleuren vormen samen een tijdloos duo en versterken elkaar.

Pinterest

Ook in combinatie met donker hout vormt Brave Ground een plaatje, zoals deze keuken prachtig illustreert. Zo sluiten de houten meubels van Furnified hier naadloos bij aan. Vooral teak is een voltreffer in combinatie met de nieuwe trendkleur.

Pinterest

Samen met aardetinten zoals klei en krijt vormt Brave Ground een mooie harmonie om warmte  in je woning te brengen. Aardekleuren kan je bijna ruiken en proeven en zijn zo sprekend dat ze iedere ruimte nieuw leven kunnen inblazen. Deze combinatie kan zelfs zorgen voor een mediterrane look alsof je steeds op vakantie bent in je eigen woning of appartement. Het Zuiden staat niet voor niets gekend voor zijn geweldige levensstijl en -tempo.

 

De ideale kleur voor je thuiswerkplek

Brave Ground is de perfecte kleur om je thuiswerkplek in te verven. De eigenschap van deze kleur is het scheppen van rust, kalmte voor je hersenen, zodat je je goed kan concentreren en zonder stress kan werken. Een stressvrij interieur is daarvoor onmisbaar en daar draagt onze nieuwe trendkleur goed aan bij. Met color blocking maak je er indien gewenst een rustig, maar toch speels geheel van.

Pinterest

Ben je klaar om een likje Brave Ground te integreren in jouw woning of appartement? Surf dan snel naar Furnified voor fijne producten te vinden die er perfect bij passen!

 

By Lien Egghe

Vorig artikel Kijk mee in het huis en het hoofd van Furnified-oprichter Dimitri De Vocht
Back to the top