Doorgaan naar inhoud
MicroSkin versus StoneSkin

MicroSkin versus StoneSkin

Bij Furnified is kwaliteit onze hoogste prioriteit. We streven ernaar tafels te creëren die ontworpen zijn om echt in te leven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Beide materialen die we gebruiken, bezitten deze eigenschappen in overvloed. Of het nu gaat om rode wijnvlekken of kindertekeningen, onze tafels zijn bestand tegen het dagelijkse leven en kunnen met gemak gebruikt worden. We zijn trots om meubels te leveren waar je echt op kunt vertrouwen, ongeacht de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Waar zit het verschil tussen Microskin en Stoneskin?

Microskin biedt een prachtig palet aan schakeringen en organische oneffenheden, terwijl Stoneskin juist bekend staat om zijn egale uitstraling. Beide producten zijn echter ontworpen met tijdloze elegantie in gedachten. De Microskin producten worden afgewerkt met maar liefst 9 lagen Microskin, wat resulteert in een extreem duurzame en waterdichte coating met de hardheid van natuursteen.

Stoneskin daarentegen heeft een kortere productietijd en een andere hardheid, omdat het een geschilderd eindproduct betreft. Niettemin blijft de focus op duurzaamheid en stijl behouden. Of je nu kiest voor de subtiel gevarieerde Microskin afwerking of de strakke uitstraling van Stoneskin, beide materialen belichamen tijdloze kwaliteit en vormen een aanwinst voor elk interieur. 

Makkelijker het verschil te begrijpen: Stoneskin of betonlook is eigenlijk een voordeligere variant van Microskin, met een even kwalitatieve afwerking.

De gemeenschappelijke eigenschappen

Zowel Microskin als Stoneskin delen een aantal opmerkelijke gemeenschappelijke eigenschappen. Beide materialen zijn duurzaam en uitermate bestendig tegen vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en dagelijks gebruik. Ze bieden ook waterdichte oppervlakken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vocht-gerelateerde schade. Bovendien zijn zowel Microskin als Stoneskin zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor je kostbare tijd bespaart bij het schoonmaken en onderhouden van je tafel. Of je nu kiest voor de verfijnde afwerking van 9 lagen Microskin of de strakke uitstraling van een geschilderd eindproduct zoals Stoneskin, beide materialen garanderen een combinatie van duurzaamheid, vlekbestendigheid en onderhoudsgemak voor jarenlang plezier en gebruiksgemak.

Shop organische items - Microskin en Stoneskin

 

Vorig artikel Fineer versus HPL: Welk materiaal is geschikt voor je badkamermeubel?
Volgend artikel Travertin wat is dat? Lees hier meer over de nieuwste interieur trend!
Back to the top