Doorgaan naar inhoud
Ontdek de interieurwinkel van Furnified in Amsterdam!

Ontdek de interieurwinkel van Furnified in Amsterdam!

Ben je online verliefd geworden op een aantal meubelstukken van Furnified, maar wil je ze graag eens in het echt zien? Kom dan snel naar onze gloednieuwe showroom in Amsterdam!

 

Wat?

Naast een showroom in Antwerpen, heeft Furnified ook een XL interieurwinkel in Amsterdam! Hier kan je rustig rondwandelen, professioneel advies inwinnen en onze laatste collecties ontdekken.  

 

Wanneer?

De showroom in Amsterdam is normaal geopend op zaterdag en zondag van 09u30 tot 17u00. Kom je je aankopen ophalen? Dan gelden dezelfde uren. Vanwege de nieuwe Covid-19 maatregelen kan je momenteel enkel op afspraak langskomen, dus reserveer hier snel je plekje. 

 

Waar?

Je vindt ons in het hippe Noord van Amsterdam, op de Scannerstraat 7, 1033 RV Amsterdam Nederland. Deze locatie ligt vlak bij de A10 en op een steenworp van het bruisende centrum van Amsterdam. Wil je graag weten hoe je het snelst bij ons geraakt? Klik dan hier.

 

Waarom deze locatie?

De locatie voor de interieurwinkel kozen we heel bewust. Furnified gaat namelijk niet voor A-locaties maar geeft de voorkeur aan een vestiging net buiten de stad. Deze keuze zorgt ervoor dat je makkelijker kan parkeren en heeft ook een positief effect op de prijs van onze producten. Dit is een van de redenen waarom we je keer op keer een origineel betaalbaar design kunnen aanbieden.

 

Meer informatie over onze showrooms en afhaalpunten vind je hier terug. Tot snel!

 

Let op: je kan in de showroom enkel elektronisch of met cadeaubonnen betalen!

Vorig artikel Zo creëer je een strandhuis gevoel in je huis
Back to the top